Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pani_ef

BOTOX POZNAŃ

Polecane posty

poszukuję osób, które miały robiony botoks lub też lifting w Poznaniu.

Gość gość
Ja miałam robiony w Proestetica przy ul. Sianowskiej. Co chciałabyś wiedzieć? Czy jestem zadowolona ? Bardzo... Dobrze, że wynaleźli coś takiego jak botox...

Gość gość
Chyba masz dzisiaj dzień zachwalania proestetiki pod wieloma tematami.

Gość gość
Czy ten botox jest bolesny i czy bezpieczny w gruncie rzeczy ?

Gość gość
Botox nie boli nic a nic. Cały zabieg trwa 20 min. Ja jestem z efektów bardzo zadowolona.

Gość nawiedzonaorgodniczka
Ja się skusiłam na botox jakoś na początku tego roku, zrobiłam sobie zaległy prezent gwiazdkowy. Trochę się bałam ale zabieg jest praktycznie bezbolesny, a efekt dokładnie taki jak chciałam. Ja akurat robiła w http://biogenica.pl/ na Grunwaldzkiej.

Gość gość
O botoksie naczytałam się tylu rzeczy, że szok. W sumie sama bym sie chyba zdecydowała, ale na razie jestem młoda, wiec mam jeszcze czas, hehe;)

Gość gość
Ja przyznam, że czytałam różne opinie na temat botoksu. W większej części oczywiście te pozytywne, ale tak czy inaczej warto uważać i decydować się na kliniki, gabinety sprawdzone z dobrymi ocenami.

Gość gość
Ja zamiast botoksu wybrałam lifting falami radiowymi i jestem bardzo zadowolona. Strasznie boję się igieł, a chciałam pozbyć się zmarszczek i poprawić owal twarzy. Polecam gabinet Beauty Premium na os. tysiąclecia w Poznaniu.

Gość gość
Powiem szczerze, że zawsze bałam się botoksu i uważałam, że decydują się na niego głupie lale, które nie widzą niczego poza czubkiem własnego nosa. Zmieniłam zdanie kiedy sama przekonałam się jakie dobrocie robi botox :)

Gość gość
No ja to samo właśnie. :D Kiedyś jak ktoś sobie zrobił botox, to był nazwany sztuczną lalą, a teraz to taka norma, że szok. Ale nie dziwię się - ma swoje plusy.

Gość gość
botox to niezle rozwiazanie ale ból podczas kontaktu z igłą jest nieprzyjemny i zapamietasz go do konca zycia. Ja kiedy pracowalam mialam pare razy wstrzykiwany botox. Pani kosmetyczka przed zabiegiem nakladala mi znieczulenie lidokainą w kremie. Ja używam kremu kupionego tu: www.naporost.pl i to znieczulenie sprawdza sie znakomicie. Wiem takze ze nie wszedzie uzywaja znieczulenia lidokainą i trzeba miec swoje lub upominać się za dodatkową opłatą - wtedy i tak oplaca sie miec swoją lidokainę

Gość gość
W Poznaniu zabiegi z użyciem botoxu wykonują w Lenis - http://lenis.pl/botoks/ . Ja u nich już dwa razy na zabiegu botoksem i za każdym razem jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
ja już trzy raz zrobiłam botox w klinice promienistej, efekty są super:)

Czy któraś z Was robiła może botox w Klinice Aestetic Clinic u dra Rosińskiego? Ma bardzo dobre opinie, a ja przymierzam się do zadbania o siebie i rozprawienia się ze swoimi zmarszczkami mimicznymi 🙂 Chciałabym trafić do dobrego specjalisty, który zadba o efekt wizualny i który ma doświadczenie. Dra Rosińskiego pacjentki bardzo chwalą pod tym kątem.