Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wawcia the best

kto jest konfidentem?

Polecane posty

Gość cieć z Nowej Huty
:p

Gość chodzi o te zdjęcia co
ich nie można w tv pokazywać? to jest jakaś parodia kibiców

Gość i dobrze że ludzie pomagają
łapać tych przestępców :) W ogóle wszystkich tych kiboli powinno się trzymać gdzieś w odosobnieniu, z dala od normalnych ludzi :)

Gość a to znaczy
że ty się zgadzasz na to co się dzieje na stadionach?

nie zgadzam sie na publikacje zdjec jakis ludzi bo nie wiadomo czy to oni sa winni tych zamieszek byc moze chodzi po prostu o nabicie sobie statystyk przez policje to niue sa jacys kryminalisci zeby kominiarze wpadali im o 6 rano do domu wywalali drzwi i traktowali ich jak jakis bandytow. zobacz co zrobili z kibicami jagielloni ktorzy protestowali i pomysl czy nie przypomina to troche komuny.

Gość no tak bo ty już najlepiej
wiesz o co chodzi, a że rozpierdalają na meczach co się tylko da to nic. A policja ot tak wybrała sobie kilkunastu niewinnych modeli i wstawiła ich zdjęcia do internetu. Jednak prawdą jest, że masz nasrane we łbe. Nara

a co ty myslisz ze ja nie wiem jak dziala policja w naszym kraju ?? co ty myslisz ze ja mam wierzyc w to co zobacze w tv albo na portalu ?? straty w bydgoszczy to 40 tys pln czy to duzo na to co pokazuja media?? czy widziales co sie dzialo w grecji po finale pucharu ? czy nie aresztowano tego kolezki co kopnal kamerzystke w plecy ? wszedzie sa zamieszki kibicow i ogolnie zadymy tak jest skonstruowany juz swiat ale zeby zyc tylko tym tematem zastepczym to trrzeba byc wlasnie takim matolem jak ty.

Gość adfsfdsgfd
co ty myslisz ze ja mam wierzyc w to co zobacze w tv albo na portalu ?? Kiedy wy pisowscy wyborcy znajdziecie inny argument od tego powyżej? Nauczyliście się jednego zdania i tak powtarzacie. :D

Gość adfsfdsgfd
Ej, ale jak dziś przeglądałam forum to nie widziałam ani jednego tematu o kibicach i ich zdjęciach na policyjnych portalach. Jak na razie widać, że to ty żyjesz tym tematem zastępczym. :)

Kiedy wy pisowscy wyborcy znajdziecie inny argument od tego powyżej? Nauczyliście się jednego zdania i tak powtarzacie. a co mam wierzyc w to co media pokazuja bo ty wierzysz?? kurwa co za matol jebany chryste

Gość adfsfdsgfd
A gdzie ja napisałam, że w to wierzę? Czytaj uważnie, matole. :)

komuna szmato wrocila a ty myslisz ze zyjesz w demokracji wiec dalej sobie mysl ale nie na tym topiku wiesniaku jebany

Gość adfsfdsgfd
Aha, brak argumentów i od razu nerwy? No to żyj sobie dalej tym zastępczym tematem i udawaj, że tak nie jest. :D

W TV2 wlasnie podali tępakom na tacy, ze młodzież jest podatna i że blogerzy nią manipulują. I pokazali nienawiść w stylu Donald matole i stwierdzili, że krytykować można, ale obrażać nie można. To wolno tylko Wałęsie , jak orzekł niezawisły. hehehe dobra spusc wode i przestan sie juz produkowac kolezko:D obsikuje cie co najwyzej :D

Gość adfsfdsgfd
No właśnie widzę. Mało ci żyłka nie pęknie. :D Cześć, nerwusku. :D

Gość wawcia returns
ja czekam na Informacje dnia w TV Trwam, ale to dopiero po 20tej, jedyne zródło prawdy !!!