Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciastko z imbirem

CZYM ZAJMUJE SIE PEDAGOG SZKOLNY? CZY TO POWAZNA FUNKCJA W SZKOLE SREDNIEJ?

Polecane posty

Gość ciastko z imbirem

bardzo prosze o odpowiedz, z gory dziekuje piszcie nawet o swoich wrazeniach z pracy lub kontaktu z pedagogiem szkolnym

Gość niczym tak naprawde
jw

Gość pierwsze słyszę
u mnie w szkole średniej (liceum) nie było pedagoga, a przynajmniej się o takim nie słyszało.

Gość ciastko z imbirem
Niestety nigdy nie chodziłam do szkoły średniej (ledwo gimnazjum skończyłam) i nie mam pojęcia czym się może zajmować pedagog szkolny. Szyje dzieciom łaty na ubraniach ?

Gość ciastko z imbirem
prosze o powazna dyskusje i prosze nie podszywajcie sie bo zalezy mi na wiedzy na ten temat

Gość ciastko z imbirem
interesuje mnie to, pedagog szkolny jest ponad nauczycielami czy jest tak jakby dla nich?

Pedagog szkolny nie jest ponad n-lami jest dla uczniów. To taki "zapchaj dziury", jak n-l ma L-4 idzie na zastępstwa. Progilaktyka, pogadanki, ble, ble, ble...

Gość ciastko z imbirem
dzieki Greace, dzieki, wiesz, tez tak podejrzewam, ale aby upewnic sie chcialabym troche posluchac i podyskutowac na ten temat

Gość wojt wilkowyje
ja bym wiele napisala ale jestem nauczycielem i glupio pisac negatywne cechy naszej pani pedagog, ale reszte mozecie sobie dopowiedziec sami...

Gość 98653214578gvhbn
u mnie w szkole byla pani pedagog i pomogla wielu osoba ktore maly problemy w tym mi - mialam pocztki depresji po rozmowie z nia skierowala mnie do swojej przyjaciolki psycholog i teraz juz jest ok . wiele osob do niej chodzilo