Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niestety ale on mi się podoba.

Skąd pobrać muzykę?

Polecane posty

Gość Niestety ale on mi się podoba.

Mozecie mi polecić dobre strony do pobrania muzyki? Bez rejestracji. Chodzi mi o kilka piosenek.

Gość niegrzeszna dziewczynkaa
chomik ale trzeba się zarejestrować, dlaczego nie chcesz? rapidshare, megaupload...

Gość littlee1212
wejdz na www.darkwarez.pl

Gość Sztab Antypiracki
W związku z zamieszczonym materiałem http://f.kafeteria.pl/nowy.php?id_p=4833990, Sztab Antypiracki informuje, że o opublikowanej przez Pana treści poinformowaliśmy właściwą kancelarię prawną oraz właściciela praw autorskich. Przypominamy, że osoby trzecie również te z Pańskiego otoczenia (sąsiedzi, znajomi, współpracownicy), mogą poinformować policję o łamaniu przez Pana praw autorskich. Sztab Antypiracki informuje, że ściąganie muzyki i filmów podlega odpowiedzialności cywilnej, jeśli nastąpiło bezprawnie. W takim wypadku uprawniony (twórca, producent i artysta wykonawca) może, między innymi, domagać się zapłaty potrójnej wysokości stosownego wynagrodzenia (opłaty licencyjnej) jeśli naruszenie ma charakter zawiniony lub podwójnej wysokości, jeśli jest niezawinione a także wydania uzyskanych korzyści. Podstawa prawna: art. 79 ust. 1 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych Przy okazji pobrania muzyki i filmów może dojść do ich rozpowszechniania tak jest w wypadku wielu sieci typu P2P, a rozpowszechnianie bez zgody uprawnionego jest już przestępstwem, o którym mowa w art. 116 ustawy o prawie autorskim, zagrożonym karą grzywny, ograniczenia wolności lub pozbawienia wolności do lat 2 a nawet 3 lat, jeśli sprawca działał w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub 5 lat, jeśli sprawca z przestępstwa uczynił sobie stałe źródło dochodu lub działalność przestępną lub ją organizuje lub kieruje. Podstawa prawna: art. 116, ust. 1-3 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych

Gość Mistrz9912
www.sciagara.pl pobierasz przez nia z YT i innych serwisów takze polecam uniwersalna strona do pobierania mp3 video teledyskow i innych. Pozdro

Gość gość
pewnie, ja zawsze korzystam z http://zapiszjako.pl/ wpisujesz tytuł, albo wklejasz linka z youtube i pobierasz w super jakości co chcesz i ile chcesz :)