Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klauz

Czuję, że nigdy nie bede miał kobiety

Polecane posty

Gość Klauz

mam 22 lat ale juz czuje i praktycznie wiem to, że nigdy nie bede mial kobiety od zawsze staram sie, zarywam, podrywam itp.. i ciagle dostaje kosze dlatego nie wierze by to sie mialo odmienic przesrane.. zyc mi sie nie chce w samotnosci

Gość arczull
mam dokladnie tak samo :( mam 23 lata

Gość madmazel
może w złym kierunku szukasz...

Gość Klauz
tak kurwa, a co to znaczy, ze w zlym kierunku? bo jesli tak tzn. ze wszystkie kobiety na swiecie sa zle.. bo nie wierze w taki zły traf od conajmniej 6 lat

Gość artek12312333
Na sympatii jest pelno samotnych kobiet ktore tez maja podobny problem :)

Gość dotorantka
Autorze! Gdzie mieszkasz?

Gość Klauz
w centrum

Gość widać masz kiepską bajerę
albo strasznie niewyjściowy jesteś z ryja, ewentualnie biedny jak mysz kościelna. ooo albo niski, to też dobry powód, często wymieniany na kaffe jako przyczyna samotności :P a tak serio, to jedni po prostu mają farta a inni nie. jedni się podobają, mimo że do ideału im daleko, a inni, choć całkiem do rzeczy są ciągle sami. nie wiem o co tu chodzi, jak się w końcu dowiem dam znać :P

Po pierwsze zły pomysł, żeby pisac o tym na tym forum....bo zaraz tutaj zjadą się koleżkowie:O po drugie: nie szukaj dziewczyny desperacko, rozwijaj swoje zainteresowania i wychodź do ludzi, wtedy masz szanse po trzecie: młody jesteś jeszcze baaaaaardzo

Gość Klauz
//bo strasznie niewyjściowy jesteś z ryja, ewentualnie biedny jak mysz kościelna. ooo albo niski, to też dobry powód, często wymieniany na kaffe jako przyczyna samotnośc// twarz mam przecietna, nie jest zła.. biedny hmm raczej przecietny.. szau nie ma, ale brudasem nie jestem niski.. niestety tak, czuje ze to najwiekszy powod- tylko 173

Gość szalony kafeteriusz
ja sie juz zmagam 5 lat a jesli chodzi o wyglad nic mi nie brakuje, najlepiej popros kogos zeby cie z kims zapoznal

Gość Klauz
//najlepiej popros kogos zeby cie z kims zapoznal// hhaha hcyba sobie jaja robisz :D

Może nie jesteś wysoki, ale bardzo niski tez nie, poza tym to na pewno nie jest powodem wszelakiego 'zła'. Znajdziesz dziewczynę tylko mniej desperacji:)