Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fenomennnno

Sluchacie metalu?

Polecane posty

Gość fenomennnno

??

Gość fenomennnno
no i najważniejsze : jesli tak, to jakiego zespolu najczesciej?

Gość a co ma dziewictwo do tego
wolę naturę, drewno, kamienie :classic_cool:

Gość bezrobotnyzzadupia
slucham i gram

Gość khagern
owszem tez ma gitarke a slucham kilku kapel metalowych reszta to raczej muzyka instrumentalna typowo gitarowa

Gość fenomennnno
jakich zespolow?

Nie ma zespołu, którego słucham "najczęściej". Lubię wiele zespołów metalowych. Ostatnio słuchałam Hunter, Burzum i Dark Funeral.

Gość yooox
ja słucham , zawiasy mi skrzypią w drzwiach od łazienki

Gość khagern
powiem ze po latach sluchania wiele kapel dla mnie to dzis typowy szajs np bardzo wkurwia mnie metallica, iron maiden troche tez, po tylu latach powiem ze ponadczasowe kapele dla mnie to Coroner, Flotsam and jetsam, oczywiscie Kat i moze by sie kilka znalazlo jeszcze, mam wade bo sam gram na gitarze wiec zawsze bede ocenial kapele pod wzgedem gitar

Gość docto rr
WYJATKOWO Cannibal Corpse:classic_cool:.......a poza nimi tylko Disco.:classic_cool:

Gość spoko loko
no:) róznych kapel metalowych

Gość spoko loko
Iron Maiden to gówno?:O chyba cos sie komuś pomyliło:O Poza tym kto jedzie na Judas Priest?

Gość khagern
wlasnie iron maiden to moze ze dwie plyty life after death jest dobra ogolnie nie podoba mi sie brzmienie i wogole graja chyba rocka niz metal a judas byl fajny a te nowe plyty to juz kwestia gustu sam nie wiem co powiedziec ale jakos ich nie slucham fajny byl tez annihilator zrobili kawal dobrej roboty co by nie mowic Never Neverland jest dojebany albo looknijcie to do dzis mam ciary lhttp://www.youtube.com/watch?v=Vfxjf_7yZVQ

Gość freshmaker
uwielbiam takie pierdol enie typu "metallica to gówno" każdy może mieć swoje zdanie ale niech będzie ono na poziomie, ten zespół akurat wniósł wiele do świata metalu nie sądze by byle gówno to potrafiło

Gość khagern
metallica sie sprzedala po and justice for all zaczeli grac disco dla mnie to geye zreszta jak dzis slucham tych starszych plyt metallici smiem twierdzic ze bylo wiele lepszych kapel w tym czasie niestety geyostwo wyszlo na wierzch o ile pamietam to na koncertach czarnej plyty widzialem flagi z napisem metallica fuck off dla swiata meatalu ta kapela przestala istniec a zaczeli jej sluchac disco polowcy

Gość freshmaker
to że zmienili styl nazywasz sprzedaniem się? nie będę sie kłócić że było wiele innych lepszych zespołów, nikt przecież nie twierdzi że Metallica to najlepszy zespół na świexie.. Gejostwo? no tak gdy nie ma sie nic lepszego i mądrzejszego do powiedzenia wymysla sie głupoty..

Gość khagern
geyostwo i obluda bo metal to byl bunt a tu nagle kolesie zaczeli grac przytupanki dla mas sorry ale lepiej splonac jasnym plomieniem niz zanikac powoli dlatego jak slysze metallice mam mdlosci, praktycznie zadna kapela nie zrobila tego co metallica -slayer testament megadeth sepultura annihilator judas i wiele innych grali dalej to samo, dla metallici liczyla sie kasa a nie fani i to ich okreslilo

Gość freshmaker
dla Ciebie jest to komercha dla mnie właśnie rozwój i BUNT, gdy przeszli w lżejszy styl grania stracili mnóstwo fanów, myślisz że zrobili by to żeby zyskać kasę? zrobili tak bo tak im się podobało i mieli gdzieś co myślą o nich inni... a jak napisaleś o zespołach które grają to samo... no własnie ..to samo do znudzenia, zero zmian i różnorodności ... zresztą Metallica będzie wydawać niedługo nową płytę, zobaczymy co wymyślą chociaz pewnie nie będziesz chciał tego słuchać

Gość khagern
nie nie bede chcial, bo metale ktorzy przycieli wloski to nie metale ale nie klocmy sie bo kazdy niech slucha co mu sie podoba pozdrawiam

Gość freshmaker
w tym się zgodze, dobranoc