Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylematimienny

imię dla córeczki???

Polecane posty

Gość dylematimienny

co sadzicie o imionach: - Oliwia - Julia - Blanka - Jagoda ???

Gość iroptiowtopew4it54o
ja bym wybrała imię święte

Gość jelonekzróżowejdoliny
Zenobia

Gość kroczący nick
Ja bym nie dziwaczyła Jagoda ładne Julka sztampowe Oliwia tanie Blanka nowomodne, PGR-em zajeżdża A w obóle u nas moda na Antoniny nastała. I Józie:)

Gość ja pierd***e
jak mozna corke nzwac Blanka? Oj ch*j!!!!!!!! Boze najpiekniejsze sa staropolskie imiona, ORYGINALNE. cZy wyobrazacie sobie Panią Prezes Blankę? ZA to Pani Przes Maria, Hanna tak. Piekne imiona to: *Alicja - mała ALA *Hanna - mała HANIA *Zofia- mała ZOSIA i jest jeszcze kilka :)

Gość pomocna498705
Teraz w każdej grupie w przedszkolu jest po 5 Oliwek i po 10 Julii ;] Panie przedszkolanki są zmuszone wołać po nazwisku ;] Ja bym dziecku takiej krzywdy nie robiła. Chociaż ta moda na stare imiona jest jeszcze gorsza, nie wiem czy wasze dzieci będą zadowolone jak będą nastolatkami z imion takich jak Antoni, Ignacy czy Stanisława - ja bym nie była.

Gość ja pierd***e
ale pierdolicie! jA MAM na imię Dobrosława ( Dobrusia) i sie z tego ciesze ! Anie jakies dżesiki, alany, nattany, andżeliki, samanty. Doslownie jak dziwki z las vegas.

Gość pomocna498705
StaroPOLSKIE imię to jest Radosław czy Dobrosława, Antoni to imię łacińskie a Hanna żydowskie.

Gość pomocna498705
Jakie tam polskie ? Julia - rzymskie Oliwia - łacińskie Jagoda - greckie Blanka - hiszpańskie

Gość pomocna498705
Polskie to są Nadzieja, Milena, Dobrosława, Bogumiła, Bożena - to te ładniejsze.

Gość pomocna498705
Ja z tych czterech bym wybrała Jagodę, masz pewność że będzie jedyna z takim imieniem w przedszkolu i klasie, a poza tym to ładne imię, nieprzegiete ;]

Milena to polskie imie? to w takim razie dlaczego Lena to imie latynoskie? a z tych 4 imion wybralabym Jagode, ewentualnie Blanke

Gość juliaaaa19
Julia bo smam mam tak na imie :P A tak na poważnie to całkiem fajne imie można je zdrabniać fajnie : Julka, Jula, Julcia, Juleńka ;)