Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyprawkowiczka

Kompletuje wyprawke - szukam porad i opinii

Polecane posty

Gość łóżeczko
turystyczne - jak sama nazwa wskazuje - jest na wyjazdy :) przez pierwsze miesiące twoje dziecko tylko leży, zadbaj o jego kręgosłup i kup mu porządne łóżeczko

Gość weird
co do ubranek.. Moja coreczka wazyla 3160 przy urodzeniu a byla taka malutka i drobniutka ze w ubrankach 56 sie 'topila', dzis ma ponad 7 miesiecy a nosi rozmiar 62/70 .. Wiec tutaj roznie bywa. I trzeba sie na rozne sytuacje przygotowac.

Gość wyprawkowiczka
No wlasnie tak sie zastanawiałam nad tym łóżeczkie, ale faktycznie chyba takie normalne ze szczebelkami bedzie lepsze. Tylko wlasnie nie wiem czy jest sens kupowac takie rosnace z dzieckiem czy tez lepiej najpierw lozeczko a potem lozko? A tak wogule to jak dlugo dziecko spi w taki łózeczku ze szczebelkami? Co do ubranek, to juz zakupilam po kilka sztuk z kazdego rozmiaru (56-62). Jak beda za male, to najwyzej sie komu w rodzinie potem przkaze ;-)

Gość stokrottka
Do pielęgnacji skóry malucha serdecznie polecam dermokosmetyki a-dermy. hypoalergiczne, naturalne, nie podrażniające i baardzo dobrze nawilżające i pielęgnujące skórę produkty :)

Gość Carmen0310
Ja polecam wyprawki na bumbelek.pl

Boże jak czytam te wszystkie wpisy to az niewieżę, po co ten przewijak? Zbędna kasa a posłuzy tylko troche bo później dziecko może zniego spaść ja przewijam na łóżku naszym, albo te kosmetyki do pielegnacji derma czy cos tam po co takie drogie? ja przy 1 i przy 2 dziecku używam bambino i sa rewelacyjne i nie są drogie. Zreszto to już kwestia tego ile kto ma pieniedzy ale wydaje mi sie że niema co kupowac wszystkiego drogiego bo to wcale nie jest takie najlepsze jak sie wydaje, miałam oliwke Nivea niby taka dobra firma a po niej mój maluch miał suchą skórke jak papier jak kupiłam bambino odrazu jest fajna i miła, taka jaka powinna być. Dużo rzeczy można tez kupic uzywanych ale w dobrym stanie, jak ktoś niema za dużo funduszy.