Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alesia

Co robić ?? zakochana? a on ?

Polecane posty

Gość Alesia

Hej! Jakieś półtorej roku temu poznałam Mateusza na początku nie podobał mi sie był przystojny ładny ale ten jego charaktr po za tym myślałąm że nie bedę miała u niego szans ... no nic po jakimś czasie spodkałam go kolejny raz ponieważ mamy wspólnych znajomy i podeszłam do niego bo stał z moim kolegą Michałem coś tam pogadaliśmy nastepnego dnia wszyscy sie zgadaliśmy żeby pojechać nad jezioro jechałam tam ponieważ podobał mi sie Michał i myślałam że może cos z tego bedzie a tu okazało sie że on sobie poszedł gdzie indziej bo sie wszyscy rozdzieliliśmy . Został Mateusz wymyśliłyśmy z dziewczynami żeby sie pokąpać w nocy i wtedy wszystko sie zaczeło :) Zaczą do mnie podbijać podtapiał mnie i wogóle zaczepiał brał na ręce a puźniej sie ciagle na mnie przygladał . Wracalismy razem do domu we dwójke całą droge przegadaliśmy i zrobił na mnie jednak pozytywne wrażenie spodobał mi sie strasznie puźniej do mnie zagadywał na gg pisał sms-y spotkalismy sie kilka razy aż wkońcu doszło do czegoś między nami spotykaliśmy sie ponad pół roku miał to być na początku zwiazek bez zobowiazań bo ja nikogo nie szukałam i on a puźniej zobaczymy tylko że ja sie zakochałam i niewiedziałam jak mu o tym powiedzieć . Niestety wrócił do swojej byłej ;/ ale przez cały ten czas do mnie pisał próbował utrzymać ze mna kontakt i ostatnio go spodkałam powiedział że nie jest juz ze swoja dziewczyną i czy bym miała ochotę sie z nim spodkać na piwo , zgodziłam się było poprostu super zaczeliśmy sie całować spacerowaliśmy za ręke i wydaje mi sie że on coś do mnie czuje ale sama nie wiem czy może poprostu interesuje go tylko związek bez zobowiązań dziewczyny powiedzcie mi co o tym myslicie co mam robić . Cieżko jest mi sie go spytać bo mie to krępuje ;/ Czy są jakieś szanse zebysmy byli razem ?

Gość niby racja
sory,ale wydaje mi sie ze jestes zapchajdziura.była kopnęła go w dupe i przypomniał sobie o Tobie.

dorosnij a jesli cos Cie nurtuje zapytaj wprost - to dobra metoda, ktora stosuj przez cale zycie - to wiele ulatwia

Gość niby racja
kontakt utrzymywał z toba bo nie wiedział czy z była mu wyjdzie wiec trzymał cie w zapasie taka prawda!!!

Gość Alesia
Nie będę sie spierała bo może masz racje że zależało mu tylko na jednym ... tylko że wydawało mi sie że to będzie cos bardziej na poważniej z tą dziewczyna bo byli ze soba 4 lata wcześniej po za tym ma 26 lat i myslę ze chciał sie ustatkować ...a utrzymywał kontakt bo niechciał wyjsć na dupka tym bardziej ze mamy wspólnych znajomych . Najbardziej mnie męczy to że kiedyś powiedział sowjemu koledze że mu zaczeło na mnie zależeć a chyba by go nie kłamał . ? Dla mnie to wszystko jest tródne ;o przerasta mnie ... Najgorsze jest to że ja wciąż o nim myśle i nawet jak z nia był to niemogłam zapomnieć tym bardziej że do mnie cały czas pisał ;/

Gość Alesia
A i to on z nią zerwał wiem od jego siostry . Podobno męczył go ten zwiazek i doszedł do wniosku że byli ze sobą z przyzwyczajenia ... Powiedział ze zamkną ten temat ostatecznie . Z tego co mi wiadomo to oni zrywali ze soba i wracali . taka dzieciniada zamiast dać ssobie spokuj odrazu jak wiedzieli ze im nie wychodzi

Gość Alesia
Sama jesteś idiotką ! jak Ci cos nie pasuje to po co czytasz? Szkoda mi takich ludzi jak ty niedo**banych ! Walnij sie raz a pożądnie w łeb to może Ci sie polepszy ale w sumie wątpie w to :O Chorym na głowę nic nie pomoże