Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rollmasaze

rollmasaz, skuteczny?

Polecane posty

Gość rollmasaze

Czy ktoras z was probowala? Jesli tak widzialyscie efekty? Po jakim czasie?

Gość pinkil
ooo tak! Nie dość, że skuteczny to jeszcze miły. Może na początku będziesz się musiała przyzwyczaić ale gwarantuje, że się wciągniesz. Tym bardziej, że szybko zobaczysz efekty - ujędrnisz ciało, rozbijesz cellulit, zniwelujesz troszkę tłuszczyku. Możesz używać go do modelowanie dowolnych partii ciała (ustawiasz się na rolki) wg. potrzeb :) Tylko wiesz, jest rolletic, i inne "podróbki" rollex, roller itp. Tylko ten 1 polecam. Za inne nie ręczę. Na pewno jest w sieci gabinetów Rolletic i Studio Zdrowia wiec idź najlepiej tam.

Gość rollmasaze
wlasnie chodze juz na rollmasaz, juz bylam na 5.. ale narazie nie widze efektow;/ dlatego pytam jak jest u innych...

skuteczny, ale potrzeba regularności - najlepiej tak ze 2, 3 razy w tygodniu przez mimimum miesiąc. u mnie tak było i u koleżanek podobnie, na Wileńskiej w Lublinie, bo tam chodziłyśmy

Gość tojam
A czy ktoś próbował dermomasażu? Znalazłam na gumtree korzystną ofertę: 8 zabiegów za 299, w gabinecie Harmonia na Hożej w Poznaniu. Znacie to miejsce i zabieg?

Wydaje mi się, że w działaniu to praktycznie to samo, co efekt po rollmasażu, przynajmniej z opisu tak wynika, z tym, że to coś sporo droższego plus ma wspomagać skórę z np. bliznami, więc może być ciekawą opcją

Gość jjjakka
Faktycznie skuteczny, ale trzeba cierpliwości i systematyczności. Oczywiście rezultaty są widoczne, ale po dłuższym stosowaniu rollo masażu. Bardzo dobrym rozwiązaniem jest dodatkowo zastosowanie dietetycznego jadłospis, który wspomoże ujędrnianie skóry i zwalczanie takiego problemu jak cellulit. Bardzo ważne jest, by zmienić negatywne nawyki żywieniowe. I tak na samym początku trzeba wyeliminować wszystkie produkty, które wpływają na zatrzymywanie płynów ustrojowych, powodując obrzęki (sól) oraz tych, które sprzyjają przerostowi komórek tłuszczowych. Co więcej istotne jest również i to, by wreszcie zacząć ćwiczyć. Najlepszym rozwiązaniem jest wykonywanie aktywności 3 razy w tygodniu po 40-60 minut,. Jest to istotne, by znacznie szybciej spalić tłuszcz i przyspieszyć metabolizm. Dzięki temu można faktycznie pozbyć się cellulitu. A więcej na temat usuwania cellulitu można znaleźć na http://cwiczenianacellulit.info.pl/2012/01/25/cellulit-to-nie-choroba-dowiedz-sie-jak-zwalczyc-defekt/

Gość małgosia50
Byłam na dermomasażu. Po dwóch zabiegach widzę znaczną różnicę. Niestety trochę boli, ale dla urody wytrzymam :) Oczywiście pani poleciła również dietę. Jestem umówiona na kolejny zabieg w tym tygodniu. Oczekuję jeszcze lepszych efektów. Seria kończy mi się w połowie marca, wtedy opiszę końcowy efekt. P.S. Polecam salon, profesjonalna obsługa.

Gość gość
Oczywiście, że jest skuteczny. Trzeba masować się regularnie kilka dni w tygodniu po 1 godz. Najlepiej wybrać salony/ kluby, które mają mocne Rollmasaże z bardo dużym udźwigiem bębna (np. Rollmasaż Gold/ Silver). Na słabych urządzeniach efekty są mniejsze. Idealnym rozwiązaniem jest jeszcze stosowanie skromnej diety. Efekty będą widoczne w zależności od kilku czynników już po kilku tygodniach.

Gość gość
Oczywiście , że skuteczny , tylko jak we wszystkim ważna jest systematyczność , a na marginesie z tego, co wiem to właśnie rolletic jest podróbką , jest to maszyna znana od 60 lat, a firma w/w jest stosunkowo młoda. poza tym niemalże wszystkie firmy przewyższają pod względem jakości i wielofunkcyjności. Ja ćwiczyłam na wielu urządzeniach i najlepsze dla mnie są te od firmy Erwin