Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozstep XXXXXL

rozstepy po ciazy, zalamka ;/

Polecane posty

Gość rozstep XXXXXL

jak moge sie ich pozbyc? niektora sa fioletowe a inne biale.. ale dosc grube i dlugie ;/ poradzcie cos.. prosze..

Gość lolllll
nic nie poradzisz..zostaną na zawsze mozesz je jedynie wybielic..poszukaj jakiegos preparatu

Gość trzeba bylo dbac w ciazy o
skore, wzmacniac jej elastyczniosc, i wiem sama po sobie ze nie trzeba zalowac sobie kasy na preparaty nadajace skorze eastycznosc teraz mam super skore i zero rozstepow a przytylam 13 kg w ciazy a Ty ile przytylas?

Gość rozstep XXXXXL
haha 13 kg... a ja 25 ;]

Gość No właśnie . .
dziewczyno jak przytyłaś tylko 13 kg to nie dziw się,że nie masz rozstępów. Rozstępy zależą często od genów. Moja koleżanka urodziła troje dzieci w każdej ciąży tyła dużo,bo ok i powyżej 20 kg. I zero rozstępów. Jej siostra 4 dzieci,zero rozstępów.

w ciąży przytyłam tylko 10 kilo i używałam mnóstwo bardzo drogich maści a mimo wszystko miałam straszne rozstępy . Na pozbycie sie ich polecam codzienny peling grubo ziarnisty natryski z zimnej i ciepłej wody następnie kremy wygładzające i zafundowanie sobie kwasów owocowych 35% i neutrazizatora kwasów cena ok .60-80 zł za całość a można z nich wykonać ok. 12-15 zabiegów . zabieg wykonuje sie raz na tydzień jak sie dobrze przeczyta instrukcje obsługi to efekty są super. Dodam że jeden zabiek kwasami u kosmetyczki kosztuje ok. 70 zł

Gość veressa
moja koleżanka jest w pierwszej ciąży jest młoda i dużo nie przytyla, w sumie przed ciążką szczuplutka nie byla. uywała kremów jakiś , a i tak ma rozstępy takie czerowne jakieś , duże grube, ja jak je zobaczyłam myslałam że to jakieś blizny są .

Ponieważ rozstep jest blizną jest to peknięcie skóry często do ich redukcji pomocne są kremy na blizny kupione w aptece , są troche drogie ale warto.