Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Puczka1991

Dietka warzywna

Polecane posty

Hej dziewczyny:) Mam pytanie, czy stosowałyście diete warzywną? Ale samą warzywną, bez owoców, bo widziałam wcześniej temat o diecie owocowo - warzywnej, ale jest ona dosyć kaloryczna, bo niektóre owoce( winogrona, brzoskwinie, mandarynki) zawierają mnóstwo kalorii, a mi chodzi o szybki spadek wagi. Przynajmniej na poczatku niech bedzie szybki:) bo jak nie widze efektów na poczatku to mnie strasznie demotywuje.....i choroba bierze całą moja diete...Więc jak myślicie ile można schudnac przez dwa tygodnie na przykłąda jedząc same warzywa bez liczenia kalorii?

Gość wytrzymasz 2 tygodnie??
brzmi pięknie ale wątpię w to

" niektóre owoce zawierają mnóstwo kalorii " :o weź się puknij dziewczyno w głowę :o nie wiem ile wytrzymasz na takiej diecie, tydzień, dwa - nie więcej. Schudnąć na pewno schudniesz, ale po jakimś czasie przytyjesz z nawiązką :P owoce i warzywa mają służyć jako przegryzki, a nie główne posiłki. Możesz ich jeść tyle, ile zechcesz, o każdej porze i nie pierdol głupot, że mają dużo kalorii. :o

No tak tak góra dwa tygodnie, chciałam tę dietke na początek wrzucic, tak na oczyszczenie, a potem na przykład 1000 kcal? Musze zrzucic conajmniej 15 kg;/ jakbym tak z 4-5 straciła na tych warzywkach to dalej moge poczekac dłuzej...1000 kcal stosowałam w poprzednie wakacje schudłam 18 kg w niecałe 4 miesiące, ale po niej zaczełkam jesc normalnie i nawet "więcej niż normalnie" i prosze waga wróciła z nawiązką..

Dieta warzywna jest dobra na oczyszczenie organizmu, ale powinna trwać 3 dni max, absolutnie nie więcej bez kosultacji z lekarzem. 1000kcal to z kolei murowany efekt jojo, zresztą sama piszesz, że ostatnio ci się to przytrafiło. Najlepiej wybrac się z tym do dietetyka, po co samemu układać diety, które pozbawiają organizm wielu niezbędnych składników odzywczych.