Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 001emila

UTW

Polecane posty

Gość 001emila

witajcie! ostatnio dużo się mówi o uniwersytetach trzeciego wieku. mam mamę na emeryturze, która bardzo zapaliła się do tego pomysłu, ale nadal zwleka z podjęciem decyzji co o nich myślicie?

Gość polka24/7
Wydaję mi się, że to świetny pomysł :). Przynajmniej Twoja mama będzie miała zajęcie. Wydaję mi się, że w Fajf był artykuł na ten temat. Proponują tam wiele ciekawych zajęć dla seniorów. Między innymi aerobik, basen, uczą języków obcych. Poza tym Twoja mama będzie przebywać wśród ludzi, a to jest najważniejsze. Poczytaj, na pewno dowiecie się jeszcze więcej o UTW.

Gość corka
IDEA RZECZYWIŚCIE NICZEGO SOBIE. MOJA MAMA PO TYM ARTYKULE W FAJF, TEŻ SIĘ NAPALIŁA NA UTW. POPIERAM JĄ W TYM WYBORZE. PRZYNAJMNIEJ NIE BĘDZIE SAMA W CHACIE SIEDZIEĆ. SUPER, ŻE SĄ TAKIE GAZETY, KTÓRE PROMUJĄ AKTYWNOŚĆ WSRÓD BABĆ I DZIADKÓW .

Gość 404
popieram Cię córko :). moja mama, mimo wieku, nadal udziela się społecznie, pracuje na poł etatu, jest „głodna życia. też zaczęła rozważać UTW po tym, jak przeczytała opinię o nim i tekst w Fajf. zastanawia się tylko nad jednym kiedy znajdzie na to wszytsko czas :). pozdrawiam Was :).

Gość tak ja mam juz.....
hobbysityxcznie to fajny pomysl ,ale pod wzgledem zmiany kariery to wg mnie kompletna strata czasu