Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemaccccc

Rozstanie i brak seksu ;/

Polecane posty

Gość lemaccccc

Byłem z swoją ex dziewczyną przez prawie sześć lat.W tym czasie na brak seksu nie narzekałem bo oboje mieliśmy wysokie potrzeby więc dziennie zawsze było jakieś bzykanko, lodzik czy minetka a czasem to szaleliśmy po dwie trzy godziny.Niestety z ex mi nie wyszło i od paru miesięcy jestem sam i cholernie brakuje mi seksu.Jak sobie z tym radzicie ? proszę darować sobie teksty typu zwal sobie do jpga albo idź na dziwki bo to w ogóle nie wchodzi w grę ;/

hmmmmmmmmmmm........... a wiec znajdz sobie nowa dziewczyne na stale albo porostu taka przyjaciolke od sexu proste

Gość andrzejek15
se znajdz nowa

Gość lemaccccc
A gdzie znaleźć taką przyjaciółkę do sexu ? Niby tyle puszczalskich dziewczynek jest a jak przyjdzie co do czego to Ci powie że masz spierdalać bo Ona nie jest szmatą :)

Gość kaja410
a skąd jestes?:)

Gość lemaccccc
Śląsk a Ty?

Gość zapierrdalaj do
seksopu i kup se gumową dziewczynę/lalkę za 6,5 tys $ Taka ma aksamitną skórę, kwili, sapie, poci się i masz 24h/dobę

Gość zapierrdalaj do
seksopu i kup se sztuczną cipkę/dupkę, taka masturbacja jest zdrowsza niż zwykłe walenie konia, no chyba, że na dłoń zastosujesz KY dla poślizgu. Z dłoni formujesz pochwę. Efekt lepszy niż w prawdziwej, acz lużnej pochwie, ponieważ sam regulujesz siłę tarcia. Notabene, brak seksu może daću mężczyzn prostatyzm i zaburzenia psychiczne.

Gość kaja410
uu wielkopolska:)

Gość rghjhgfdfghj
śląsk a konkretnie?

przyjaciolka od sexu wcale nie znaczy puszczalska poprostu to taka dziewczyna ktora jest zainteresowana tylko sexem ale uprzedzam my dziewczyny to uczuciowe istotki a wiec final moze byc taki ze poprostu dziewczyna nie bedzie umiala oddzielic uczuc od sexu i sie zakocha szukaj a znajdziesz ile masz latek?

Gość lemaccccc
Jestem z Mikołowa a lat mam 25