Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękneeee

Właśnie sobie uświadomilam ze jestem lesbijką

Polecane posty

Gość piękneeee

Kompletnie nie interesuja mnie mezczyzni. Zaczeła sie wiosna a ja co? Zamiast patrzyc na facetów rozgladam sie za kobietami. Koszmar. Zachowuje sie jak pies na baby :/ Wczoraj widziłam tak ładna dziewczyne ze normalnie szok. Nie mogłam oderwac od niej wzroku :/ Jestem lesbą :/

Gość piękneeee
normlanie mam w dupie facetów, kazdego jednego, jak sie patrze na nich niedobrze mi sie robi ale za to kobiety ...to juz ładny widok... faceci zrobili ze mnie lesbijke :/

Gość ojtamojtamojtamm
może jestes bi. A jak jestes les, to co z tego?

Gość Yaarrrrrrr Zwrot na bakburtę
możesz iść się leczyć. W końcu jak na razie nikt nie dowiódł genetycznego determinowania orientacji więc należy się opierać na teoriach psychologicznych :P ne dechę i za burtę męczące się lesby

Gość piękneeee
nic... i tak mi faceci bokiem wyszli...urzylam sobie przy nich jak pies w studni ... kobiety sa ładniejsze fajniejsze i inteligetniejsze, czułe, kochane i ogolnie zajebiste :) wole laseczki :P faeci to debile

Gość piękneeee
"możesz iść się leczyć. W końcu jak na razie nikt nie dowiódł genetycznego determinowania orientacji więc należy się opierać na teoriach psychologicznych ne dechę i za burtę męczące się lesby" męczące? hahahahha a co ty myślisz ze ja jedyna lesbijka na swiecie :P hahahha

Gość piękneeee
----> Yaarrrrrrr Zwrot na bakburtę wypad z mojego topiku debilu .... do gazu z toba

Gość piękneeee
ogolnie tamta dziewczyna była bardzo fajna, byłam akurat w clubie sportowym i nie dziwie sie ze wy szalejeci...ona była śliczna no poprostu super ... na facetów juz patrzyc nie moge :/

Gość Extravagant
Ja też tak mam, zwłaszcza wiosną ;P Mężczyźni w ogóle mnie nie kręcą, za to jak zobaczę na ulicy kobietę zjawiskowej urody, to aż dech zapiera i robi mi się gorąco ;) Kilka razy zdarzyło mi się romansować z kobietami, coś wspaniałego, najbardziej uwielbiam całować się z kobietą ^^

Gość no_prosze
co takiego Ci faceci musieli Wam zrobić

Gość konkrety proszę
weźcie faceta żeby dawał kasę a kobietę na kochankę układ idealny nawet dziecko możecie se zrobić a potem wychowywać razem

Gość gorączka mnie trawi
tez przygladam sie łądnym, szczegolnie mlodym dziewczynom i co? to od razu ma oznaczac skrzywienie ? :P e ta :P

Gość ola boga a tfffuuu....
ty szatanie w babskiej skorze , co za diabel w ciebie wstapil baba z baba to nie po Bozemu !!!! chlopa sobie poszukaj i do kosciola pomodlic sie szybko diabla z siebie wyplenic !!!!