Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfjefejfenrjfkr

makijaż

Polecane posty

Gość dfjefejfenrjfkr

używa ktoś z was tego podkładu? http://wizaz.pl/kosmetyki/prod(...)p?produkt=11846 spotkałam się z rożnymi opiniami i wg niektórych on niszczy cere. A co wy sądzicie?

Gość wklej normalnie linka
jw

Gość noicoo
za taką cenę to ja bym się bała go używać.

Gość asiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moja koleżanka go bardzo zachwala, podkład jest rozświetlający, nie ma jakiś ogromnych drobinek, ładnie rozświetla cerę, całkiem dobrze kryje, u koleżanki sprawdził się także pod oczami, ma ona tam sińce ;d uzywa go już całkiem długo i nic niepokojącego nie dzieje się z jej cerą, mimo tego mam jednak wątpliwości, bo ogólnie uzywam kosmetyków z wyzszej półki, ale nie do konca spełniają one moje oczekiwania, a ten wydaje sie być całkiem dobry, tylko ta cena ;/

Gość poczytałam opinie forumowiczek
i powiem, że są zachęcające. Wiadomo, zawsze znajdą się niezadowoleni. Wszyscy np. piszą, że ładnie pachnie - a jedna osoba, że śmierdzi :-) Możliwe, że dla niej zapach jest nie do przyjęcia, ale wolę kierować się opinią większości. Za tę cenę - zaryzykowałabym kupno. Nawet mam zamiar - jak mój podkład się skończy

sprawdziłam skład tego podkładu - zawiera substancje toksyczne i szkodliwe, ale patrząc na to z drugiej strony jaki kosmetyk ich nie zawiera? zdecydowana większosc kosmetyków ma chociaż jeden taki składnik (chyba,ze są to kosmetyki organiczne) i czego się spodziewać za taką cenę? kosmetyki z wyższej półki cenowej też mają w swoim składzie takie składniki, ale niestety nie trafiłam jeszcze na podkład idealny, który by dobrze krył, matował i nie uczulał. a ten jest toksyczy, ale wydaje sie być całkiem dobry, tylko czy nie zniszczy cery? o to sie własnie martwie ;(

Gość poczytałam opinie forumowiczek
no wiesz - cerę może zniszczyć wszystko. Ja mam cerę, w ogóle skórę - wrażliwą, jestem alergikiem na wszystkie możliwe sposoby :-) Ale najgorzej uczulają i powodują "spustoszenia" wszelkie kosmetyki dla alergików. A najlepsze są właśnie te "najgorsze". Dopoki nie spróbujesz - nie dowiesz się

chyba jednak spróbuje z tym podkładem. testowałam wcześniej kilka podkładów, niby mineralne, maybelline i rimmela i też szkodziły, po jednym miałam okropny trądzik i długo leczyłam cere, a drugi uczulił i podrażnił oczy, więc z tym chyba gorzej nie będzie ;d

i chyba jezeli by tak baaaardzo szkodził to by go wycofali ze sprzedaży, a na opakowaniu jest znaczek 'the best in poland' ;d