Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelsssssssssssssss

czy jestem zabezpieczona ? blagam pomozcie

Polecane posty

jak to jest ? bralam syndi-35 . zakonczylam ostatnie opakowanie i na 2 dzien bez 7dniowej przerwy zaczelam przyjmowac microgynon 21. bo musialam zastosowac metode yuzpe . zjadlam 8 tabletek ( najpierw 4 i po 12h. znowu 4 ) zostalo mi w opakowaniu pozostale 13 ktore dokonczylam . i teraz jest 3 dzien bez tabletki czyli przerwa 7 dniowa. wychodzi na to ze laczac opakowania syndi i microgynon zazylam tylko 13 tabletek z microgynonu. czy w trakcie tej przerwy jestem zabezpieczona ? i np. nowe opakowanie przyjme nie po 7 dniach a np. tak jak pisze w ulotce po 5 ?? blagam pomozcieee !!! :(

pomoze ktos ? blagam .. :( za chwile wraca moj mąz z dugiej delegacji i bardzo chcialabym wiedziec czy moge sie z nim pokochac bez zabezpieczenia dodatkowego :( wiec musze sie psychicznie nastawic ...:)

moglby ktos pomoc ???????????????????????????????

????????????????????????????????

?????????????????????? ludzie cholera zlitujcie sie !!!!!!!

????????????????????????????????????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!! czy jest tu ktos normalny kto moglby wypowiedziec sie zamiast olewac kogos problem ?

Gość polszczyzna
gartuluje ciąży

Gość polszczyzna
a co my lekarze jestesmy??/ no dobra tak jesteś ubezpieczona hehehehe żartowałam

ale to kurwa zalosne , pytam powaznie bo to mi wcale nie do smiechu a ktos sobie tak jak ty robisz jaja ?!! dziekujeeeeeeeeeeeeeeeee :)

nie rob sobie jaj bo mi do smiechu nie jest !!!!!!!!!! proste pytanie prosta odpowiedz . gdybym miala jak to zapytalabym lekarza ale po to jest forum zeby moc zapytac innych co o tym mysli no nie ?!!!

nie rob sobie jaj bo mi do smiechu nie jest !!!!!!!!!! proste pytanie prosta odpowiedz . gdybym miala jak to zapytalabym lekarza ale po to jest forum zeby moc zapytac innych co o tym mysli no nie ?!!!

Gość Filipinka26
Wiesz co, ja mysle ze jesteś zabezpieczona... Ale kurcze nie bede pisac, że na 100% bo to nigdy nie wiadomo. W organizmie tak się potrafi wsycho rozregulowac, że ciezko powiedziec. Ja dla pewności mimo wszystko sięgnełabym po gume zanm zaczełabym sie przytulac.Chyba, ze liczycie sie z mozliwością dzidzi skoro i tak jesteście małżenstwem.

Gość polszczyzna
żenuła

Gość Filipinka26
Wiesz co, ja mysle ze jesteś zabezpieczona... Ale kurcze nie bede pisac, że na 100% bo to nigdy nie wiadomo. W organizmie tak się potrafi wsycho rozregulowac, że ciezko powiedziec. Ja dla pewności mimo wszystko sięgnełabym po gume zanm zaczełabym sie przytulac.Chyba, ze liczycie sie z mozliwością dzidzi skoro i tak jesteście małżenstwem.

Gość polszczyzna
żenuła

filipinka --> dziekuje !! chociaz Ty jedna cokolwiek madrego napisalas . mi zadalam to pytanie poniewaz wydaje mi sie ze organizm mogl potraktowac te 2 zlazone opakowania jako 1 ale troche dluzsze bo tak naprawde to bralam pod rzad 5 tyg tabletki wiec wydaje mi sie ze powinno byc ok ale wlasnie chcialabym dowiedziec sie co inne kobity o tym mysla bo moge sie mylic , gum mega nie trawie bo ZAWSZE wszytskie pekaly :) no a dzidzi to raczej jeszcze nie ;p jestem troszke za mloda chyba :) ale i tak jeszcze raz dzieki :)

Gość Filipinka26
Nie ma za co dziękować:) Polecam się na przyszłość:)