Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomitomi

Czy jeśli mam nagrane jak ktoś nie staje na znaku STOP to....

Polecane posty

Gość tomitomi

..jeśli przekaż to policji to ta osoba zostanie ukarana ? Wyjaśniam sytuację, bo mnie za kapusia weźmienie, a nim nie jestem tak po prostu z własnego widzimisię.... Jest taka droga dosć ruchliwa. I na drodze do niej prostopadłej jest znak STOP. Ja tam zawsze staję, bo widoczność tam jest marna. Jednakże daleki sąsiad ma zwyczaj jechać tam z rozpędu i nie stawać.... Kilka dróg dalej mieszka moja babcie. Jechała kiedyś na rowerze i ten Pan prawie w nią wjechał, ale zeskoczyła z roweru i spadła na ręce... Pan nawet się ni zatrzymał i nadal jeździ nie stosując się do tego stopa. Czy jeśłi mam nagrane, że nie staje wyjeżdżając z drogi podporządkowanej nie staje na tym stopie i widać tablice rejestracyjną oraz sam znak, to czy go ukarają ?

Gość tomitomi
up

Gość tak ukarzą go napewno
ale jak on nie przyjmie mandatu to dowie się że to ty doniosłaś/łeś

Gość tomitomi
Nie ma sprawy, może się dowiedzieć.

Gość tomitomi
Nie ma sprawy, może się dowiedzieć.

Gość tomitomi
Nie ma sprawy, może sie dowiedzieć, że to ja.

Gość ludzie nie patrzą na znaki
napewno ale moze z nim pogadaj? zatrzymaj go moze niewyspany był, słuchał głosnej muzyki..i tak to bywa..

Gość Maryjetta.
Taaa kur..waa! Tak to bywa,nawet jak przejedzie i zabije niewinne dziecko to nic sie nie stalo bo przeciez tylko muzyki sluchal! Co za kretyn. Jak nie umie sie skupic na drodze to niech jezdzi autobusem.

Gość Maryjetta.
Taaa kur..waa! Tak to bywa,nawet jak przejedzie i zabije niewinne dziecko to nic sie nie stalo bo przeciez tylko muzyki sluchal! Co za kretyn. Jak nie umie sie skupic na drodze to niech jezdzi autobusem.

Gość tomitomi
On to robi złośliwie. Już nieraz i ja i inni mu to mówili, że prędzej czy później itak trafi na jakieś auto i się z nim zderzy... ale nie, on musi pokazać, ze ma gdzieś i nas i znaki i wszystko... Nawet przepraszam mojej babci ni powiedział, a ona odskoczyła w ostatniej chwili - widziałam ten moment będąc z synem na spacerze..... :( Mam nagrane dwa razy jak jedzie z rozpędu nie patrząc na stopa. Trudno, dam to policji.