Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JBL

Seksk z 12 lat starszą mężatką

Polecane posty

Gość JBL

Kurwaaaa 2 raz cały post poszedł sie jebac bo wcisnąłem backspace'a. Bzykam 12 lat starsza mezatke wszytsko jest zajbiscie ale ostatnio sni mi sie ze jej mąż goni mnie z siekierą sick!. I teraz nie wiem czy nie dać sobie z nią spokoju bo jeszcze się okaże że ten sen jest proroczy. Jak bedziecie chcieli to opisze jak to sie wszytsko zaczeło ale nie teraz bo juz dwa razy post mi się skasował :)

Gość orson
a ja zbykałem się z rozwódką 22 lata starszą. Sporo mnie nauczyła a i o meża nie musiałem sie bać. Ten sen nie jest proroczy, to z powodu poczucia winy

Gość JBL
Pracuje na basenie jako ratownik jest to basen hotelowy ale cześto zaglądają tu goście z zewnatrz. Przyszła do mnie z zapytaniem czy można wykupić lekcje pływania. No i od tego sie zaczęło na początku było bardzo niewinnie ot drobne muśniecia niby przypadkiem niby podczas nauki pływania. Po kilku lekcjach poszliśmy razem do sauny i tam zrobiło się juz mniej nie winnie, ale do konkretnch działań nie doszło. Na drugi dzien przyznał się że ma męża i dzieci i zapytała czy dalej chce w to brnąć powiedziałem że to co robi poza basenm mnie nie interesuje ale jednak zaczeło przez te sny!!. Ostatnio kiedy byłem na weekend w sowim rodzinnym mieście ona przyjechała do mnie i została na dwie noce w dzień była zajęta swoimi sprawami. No i podczas tych dwóch nocy szturchaliśmy się kilka razy. Za kazdym razem ona ma po kilka orgazmow z "wytryskiem?" to jest cos niesamowitego mega podniecającego do tego lubi trochę ostrzejszą zabawę tak jak ja. Ogólnie łączy nas tylko seks i nic więcej, ale kurwa te sny są tragiczne bdze sie zlany czasami w nocy i dziękuje że nie muszę uciekać w realu. Myślałem żeby to przerwać ale ona daje mi tyle rozkoszy co żadna inna 20'stka

Gość Tuńczyk___123
Może nie uciekaj w realu ale w Tesco?