Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruszczka

co w waszym chlopaku/dziewczynie sprawilo,ze chcieliscie sie z nimi zwiazac?

Polecane posty

Gość ruszczka

nie mowcie,ze milosc,bo kochany na ogol za cos,chocbysmy tego nie mowili-za urode,za to,ze ktos poprawia nasze ego..;)

Gość Wojowniczka a
to że jest mądrzejszy ode mnie ;)

Trudno mi określić.. Właściwie, to wszystko. Jego całokształt.

Gość llmlm
to ze przy nim czuje sie jak mala dziewczynka ktora trzeba sie opiekowac ale ktora tez czasem pokazuje pazurki, marudzi i buntuje sie:),za nadzwyczajna madrosc, dojrzalosc i rozsadek. za nadzwyczajna uczuciowosc, opiekunczosc, troskliwosc i oddanie. za charyzme, niesamowity seksapil, wyjatkowo dobre poczucie humoru.

hmmm....przede wszystkim jego logiczne i przyszłosciowe myslenie pomimo jego młodego wieku ... Jak go poznałam oboje mielismy po 18 lat i nie w głowie miał impezy i jak sie tu upic. Myslał o tym co bedzie robil za kilka lat. Zauroczył mnie swoją zaradnoscia... Za miesiac bedziemy miec 1 rocznica ślubu :):)

Gość ja mam mniejszą
U mnie miłość od pierwszego wejrzenia :D A tak na serio, to że ma do mnie cierpliwość i że w gruncie rzeczy jest bardziej poyebany ode mnie :D Jesteśmy 5 lat po ślubie.

Gość Marilen
To ze mnie zawsze broni i ochrania i ze sprawia ze sie smieje, to ze zawsze jest obecny kiedy go potrzebuje i ze ma taki meski, zdecydowany glos i czarne wlosy, ktore blyszcza w blasku slonca i te dzikie oczy ktore gdy na mnie patrza nabieraja niezwyklej slodyczy, to ze mnie nigdy nie zdradzil i ze mnie szanuje. Moj chlopak jest najwspanialszy na swiecie!

Gość wilczyczkaa
a ja to wlasciwie nie wiem za co, chyba sprawilo to to z enikt na mnie nie lecial tylko on jeden :/