Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkfjdiertrer

wpajam mojej córce że faceci to gówno

Polecane posty

Gość dkfjdiertrer

i ma mysleć tylko o sobie, swoich pasjach a jak będzie chciała mieć dziecko to do banku spermy i jakiegoś przystojniaczka na reproduktora. tylko dziecko może dać kobiecie miłośc, zaden zakłamany obszczymur, zdrajca i przygłup. Ślub to idiotyzm i przestarzały anachronizm potrzebny niezaradnym , uległym kobietom bez własnego ja.

Gość dkfjdiertrer
Wybaczcie, ale mam przykre przeżycia z mężczyznami - mój ojciec zostawił mamę jak była w ciąży, a mój facet mnie niedługo po narodzeniu naszego dziecka... Faceci to chamy!

Gość dkfjdiertrer
wypierdalaj podszywie, jakby był syn to też bym mu wpajała żeby nie był hujem i szanował kobiety a nie jak te suki co patrzą jak synek bije zonę i jeszcze udają że nie widzą

Gość heruioz
to twoja wina ze jestes jak dizwka i rozkladasz nogi przed kazdym . Trzeba wiedziec kto cie zapladnia

Gość dkfjdiertrer
sam jesteś dziwka, męska kurwa , pilnuj swojego śmierdzącego fiuta lepiej dziwku

Gość kamelia25555
sama piszesz idiotyzmy

Gość boli ....
ja swojej to samo wpajam...to samo przeszłam ja i moja mama...moja corka wie czego chce ...skubana jest sliczna..bozia w urody jej nie skapiła,wie ze faceci to dodatki do zycia kobiet a nie na odwrotnie

Gość dkfjdiertrer
to twoja wina ze jestes jak dizwka i rozkladasz nogi przed kazdym . Trzeba wiedziec kto cie zapladnia smieszne to co mówisz, widząc ilu kolegów z pracy się puszcza, żonaci, dzieciaci, porządni, poukładani, zrobiłam sobie dziecko bo chciałam debilu, on dotejporynie wie ze został tatusiem

Gość kamelia25555
ale to kobiety widzą ze wchodzą w związki ze szmaciarzamii, przeciez to da sie wyczuc.

Gość dkfjdiertrer
faceci to tylko dodatek, jak oliwka w martini, życie należy wykorzystać a nie kulić się ze strachu że facet coś wykręci

Gość boli ....
nie tak do konca....8 lat ...a teraz jestem sama z dziecmi bo odszedl do mlodej siksy

Gość dkfjdiertrer
nawet nie wiecie jak daleko mogłybyście zajść w zyciu gdyby nie ci pieprzeni faceci, co bałamucą, obniżają poczucie wartości, wmawiają że sama jesteś za słaba żeby oddychać

Gość dkfjdiertrer
boli .... zaraz ci ktoś powie że jesteś dziwką i to na pewno twoja wina. Każdy facet się puszcza a po 40 to już szajby dostają na widok młodych cycków.

Gość zła i nie dobra
tak faceci to g****o, to tylko dodatek do zycia zgadzam się z facetem można żyć ale nigdy nie można go kochać, nie można go traktować jako istotę równą sobie bo to podludzie, żyć, realizować się, bawić, dobrze zjeść mieć jakiegoś chłopa ,,dla towarzystwa" i sexu ale nigdy nie liczyć na miłość z jego strony i za to że cie doceni :)

nie czytam postów przede mną ale dobrze robisz :) niech się potem dziewczynka nie rozczaruje...

Gość gość
A ja jako ojciec wpajam mojemu synowi że kobiety to modliszki robi dziecko i zjada partnera.

Gość gość
Odrazu jej powiedz zeby lezbą zostala. P******a babo.

szczerze...źle, że ma myśleć o sobie tylko, nie będzie miała przyjaciółek, bez tego jej życie będzie puste, z egoistką się nie zaprzyjaźnią. drugie dobrze, że chcesz żeby się rozwijała - siebie i swoje pasje. trzy źle, nie wszyscy faceci to dno, jeśli jest mądra znalazła by faceta inteligentnego i ogarniętego co się pewnej siebie kobiety nie boi i miałaby miłość, której w Twoim życiu nie było.

Gość gość
Wszyscy faceci to dno, bez wyjatkow

Gość gość
I bardzo dobrze. Pewnie zostanie lesbijką-intelektualistką :)