Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filipinka26

Czy ktoś zaszedł w ciąże w 8dc przy 28/29 cyklach?

Polecane posty

Gość Filipinka26

Czy któraś tak miała? Dziewczyny proszę o dyskusję. Pogadajcie ze mną, bo mam rozkminy. A do małpiszona jeszcze ponad 2 tyg, wiec nie ma co robic testu;

Gość cma cme
Tak ja zaszłam w ciąże w 8 dniu cyklu , a tez mam cykle 28,29dni i wiem napewno ze to był 8 dzien bo to był jeden jedyny raz

Gość ten jeden jedyny raz
mógł byc w 8dc, ale do zapłodnienia mogło dojść i 4 dni później plemniki mają zdolność przeżycia w dogodnych warunkach nawet 7 dni, ale to się rzadko zdarza;) jednak 3-4 dni to normalka;)

Gość Filipinka26
O jaaa, to ciekawe jak jest w moim przypadku. A co ci sie urodziło? Chłopak czy dziewczynka? JA jestem 11 m-cy po porodzie i mam synusia. Wiec jak już to chciałabym do parki dziewuszke. Chociaz drugiego dziecka w sumie nie planowałam, troche wczesniej. Zwłaszcza, ze moj mały jest dosc absorbujacym dzieckiem.

Gość Filipinka26
Napiszcie cos jeszcze. Proszeeeeeeeeeee!

Gość córkę będziesz miała
na więcej niż 50%

Gość ależ skąd
no właśnie - 8 dzień i zywotność plemników 72 godziny, więc daje 11 dzień. Jeśli ciąża to córeczka:) Bo żeńskie geny dłużej się utrzymują

Gość ależ skąd
chłopczyk byłby wtedy, kiedy plemniki trafiłyby na jajeczkowanie. A skoro muszą "poczekać" to dziewczynka:)

Gość ja chyba tez bo mam owulke 11d
wiec pewnie byl to ok. 8-9dc - mam córcie:)

Gość Filipinka26
JA z natury nie jestem cierpliwa, wiec chyba paznokcie poobgryzam przez te 2 tyg. A moj mąz ja się dowie, ze jestem znowu w ciązy to się załamie:( Nie to żeby nie chciał drugiego dziecka, ale obecnie mamy kiepską sytuację finansową więc może być cięzko.

Gość rgfedrgbed
ja zaszłam w ciążę w 7 dc też przy cyklach 28-29 dni. popiłam zawalilam 2 noce i jajeczkowanie było szybciej:)

Gość to ty jeszcze nie wiesz
czy jestes w ciąży????????????

Gość Filipinka26
A skad moge wiedziec? Jak to się stało pare dni temu... a testu nie mam co robc, bo za wczesnie;/

to przy cyklach 28-29 dni są bardzo marne szanse na ciążę z 8 dc

Gość Filipinka26
też tak myśle, ale wiesz... zbieram opinie, bo jednak takie przypadi również się zdarzają.

aaaa to co innego;) to już wiesz co i jak, ale raczej nie liczyłabym na ciążę w Twojej sytuacji, ale to chyba Wam na rękę z tego co piszesz;)

Gość Filipinka26
Wiesz co, realnie patrzec to na reke... Ale jakby było, to ja w sumie bym sie po cichu cieszyła. Bo znając mojego męża i jeo rozsądne podejscie, to nigdy sie chyba nie zdecydujemy bo zawsze coś... A jak juz jest, to nie ma co biadolic i się użalać tylko wierzyć, że będzie dobrze:)

no to życzę Ci by załapało tym razem;) ale jeśli nie tym, to następnym;) tylko w następnym cyklu lepiej skończ w 10dc, bo będzie większa szansa na ciążę i na córeczkę:)

Gość Filipinka26
Dzięki:) Chociaż tak na siłe, to też nie bede chłopa wrabiac hehe:) Zobaczymy... Jak bedzie to bedzie a jak nie, to może kiedyś tam...:)

cma cme nie koniecznie zaszlas w 8dc nasienie nie zyje 1 dobę w nas przeciez ;) czasami nawet i 5 dni wiec nie wiesz kiedy doszlo do zaplodnienia,głupie jest myslenie ze tylk ow dni ustosunku heh :) strasznie dlugą masz fazę lutealną :) nie mialas problemow z zajściem ? bo czym dłuższa faza lutealny tym gdubsze endometium i trudniej się jest zagnieździć kom jajowej