Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parasolkaaa12

Co to za ROBAKI, błagam pomocy!!!

Polecane posty

Gość parasolkaaa12

Słuchajcie, chodzi o to, że nie wiem jakie to robaki są.. może ktoś ma/miał podobne objawy.. no więc, wyglądają jak- WŁOSY dosłownie identycznie, rzadziej jakieś białe, a nawet czarno-białe!! nie ruszają się, ale jedyna rzecz która różni to coś od włosa jest to, że można to przełamać na pół:o i nie ruszają się, nie wiją, nie wyłażą, ale czasami widać je w kale ale najczęściej muszę je sobie sama wyciągać, bo tyko wystają!!!:o:o ale robię jak czuje, że coś tam siedzi czasami raz na wiele tygodni, nawet parę miesięcy. CO TO JEST?!! i to ma różnie od paru do parunastu cm Zaczęłam nawet podejrzewać, że od psa się zaraziłam, bo mu też nie wychodziły do końca takie włosy-nitki, jak go odrobaczaliśmy, a zaraziłam jak byłam mała i całowałam psa w pysk:o Boże jakie to jest obrzydliwe, a najgorsze jest to, że mam to już ładnych parę lat.. tyle miesięcy bałam się cokolwiek powiedzieć, wmawiałam sobie, że to zwykłe włosy, nie robaki, w końcu się przełamałam poszłam do lekarza zostałem jakiś lek i miałam badanie moczu tylko, i wyszło, że niby wszystko jest ok a po paru miesiącach to samo, próbowałam innych leków, domowych sposobów, oczyszczania organizmu, i NIC załamać się idzie:( i nawet nie wiem co to w ogóle jest, Błagam napiszcie co to może być:(

Gość ja nie boję się
myślałaś że włosy? to co - że niby je jesz czy co? przecież we flaczkach nie rosną nam włosy :( nie mam pojęcia co to może być, leć z tym do jakiegoś normalnego lekarza (o ile to nie prowokacja) :)

Gość parasolkaaa12
Boże to nie jest żadna prowokacja!! :( ale oto COŚ wygląda identycznie jak włos, tylko bardziej sztywne.. nikt nic nie wie co to może być? najgorsze jet to, że to nie są najbardziej powszechne robaki takie jak owsik- bo to obleniec, nie wygląda jak włos, jego samice osiągają 12 mm długości, samce do 3 mm długości ciała. Wcześniej podejrzewałam włosogłówkę, ale ten robak ma cienkie nitkowate ciało długości 3-5 cm(tamte bywa znacznie dłuższe).. ja już nie mogę dłużej.. co to jest do cholery!!!:o:o

Gość 2222222
musisz zrobić badanie kału, inaczej sie nie dowiesz co to jest.