Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nutelinka

Rower krosowy czy goral?doradzcie

Polecane posty

No wlasnie jaki bedzie lepszy dla niskiej kobiety?Moze polecicie jakas firmw:)

Gość rogrot
Nie ma czegos takiego jak goral - sa tylko rowery mtb - na porzadny raczej cie nie ostaje crossowy, gdzie ceny zaczynaja sie od 1800-2000zl

Gość rogrot
Za mtb trzeba dac od 5, inaczej nie warto. Za 3 tys dostaniesz cos z deore lx, czyli w miare OK

Gość rogrot
Jezeli nie bedziesz duzo jezdzic, to OK. tylko hamulce troche slabe

duzo?bede jezdzila do pracy ok.4 km w obie strony i moze wieczorem z godzine czy dwie

Gość rogrot
cross

rogrot mozesz mi cos polecic bo widze,ze masz wiedze w temacie ogladalam jeszcze takiej firmy cube:) nie wiem ktora lepszamoze giant?

Gość rogrot
Jesli tak, to ten rower w zupelnosci wystarczy. Tylko pamietaj o ustawieniu przerzutek co sezon, zeby nie zniszczyc kasety

Gość rogrot
Giant - placisz dodatkowo za marke. Lepiej wybierz albo authora albo kellysa (te same czesci jak Giant, a tansze)

ja w ogole nie mam pojecia o rowerach:(To jeszcze trzeba ustawic jakos przerzutki? Bede jezdzila tylko na jednym biegu:D

Gość rogrot
Jak kupujesz, przerzutki musi ustawic serwis. Tylko potem jak sie uzywa taki rower, pojawiaja sie luzy. Ustawienie to wydatek kilku zlotych, a chroni przed szybkim zniszczeniem. Poza tym troche glupio myslisz - przerzutki sa po to, zeby je uzywac - znacznie ulatwiaja jazde. A jazda na jednej mija sie z celem

Gość rogrot
Ogolnie przerzutki dosc slabe, poza tym jesli chcesz jezdzic po asfalcie, to nie za bardzo sie nadaje (nieodpowiednie opony i za male kola)

alez nowy tytle ze to taki rower jak mowie zwykly:P :) ale daje rade nawet rano jak mam pod spora gore kiedys kupie lepszy:)

jno wlasnie ja chce kupic rower,z ktorego bede zadowolona to ma byc taki trafiony zakup:0mamy duzo w miescie sciezek rowerowych wiec bede smigala wieczorami;)

my na wsi też mamy dużo ścieżek:) jak by mnie było stać na taki za 3tys. to bym chętnie kupiła;)

nutelinka nie znam sie:) jak mialabym robic taki powazny zakup, bo to w koncu inwestycja jakas to bym poczytala o tym o parametrach na co trzeba zwracac uwage dopasuj go do miasta skoro nei zamierzasz jezdzic po wzniesieniach, terenach gorzystych, wyjach ;lasach to tez wazne

wiesz jak to jest-kazdy sie madrzy i zaczy na od tego,ze za te 3000 nie kupisz nic porzadnego:O wiec pytam ile ma kosztowac rower 15 000?:O moze i mnie stac ale jeszcze nie zwariowalam:P

nutelinka ja myślę ze nei ma co przesadzać dużo nim jeździć nie będziesz mysle ze za 1,5tyds ei kupi super! moze beda jakies przeceny rower najlepiej kupowac chbya wiosna sa przeceny rowerow z ub sezonu moja kol z pracy tak kupila

Kupilam tego Authora czerwonego-rower krosowy moj mezczyzna kupil gorala Cube i niestety dupsko go bolalo:Pi musial sie wiecej napedalowac,zeby mnie dogonic:)

Gość gość urodzinowy 28
kity Ci wciskają, na Twoje potrzeby spokojnie wystarczy rower dowolnego typu co wolisz czy cross czy mtb,nowy w miare dobry kupisz za 1700, ale niewiem po co Ci nowy, lepiej kup używany za 500zł.