Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojjj,,,,

Moja dziewczyna nie ubiera się ładnie i oryginalnie

Polecane posty

Gość mojjj,,,,

Ale zwyczajnie jak wszystkie inne :(

zasłaniające 13 twarzy?" toż to smok a nie dziewczyna :P

Gość lkjhgfdv
13 twarzy :D DOBRZE POWIEDZIANE kobiety maja wiele twarzy, co jedna to gorsza

Gość i45yi4jwyjy
okulary zaslaniajace trzynascie twarzy :D wow to dopiero cos wiecei c, jak dziewczyna jest ubrana oryginalnie to czesto patrzycie jak na ufo wiekszosc z was woli zwyczajne dziewczyny

Gość mojjj,,,,
legginsów prawie nie nosi ,tylko jeansy rurki :/ baleriny tak ,w ogole sie nie wyroznia . Kupuje ciagle gazety o modzie i nic nowego nie kupuje,tylko te same ubrania w tych samych skklepach

Gość lkjhgfdv
co do tematu to niestety malo jest oryginalnie ubierajacych sie kobiet. albo you can dance (te mlodsze) albo tak jak napisal cream (te troche starsze)

Gość lkjhgfdv
a powiedz jak ona sie ubiera i jak chcialbys zeby sie ubierala (jak ubrane dziewczyny ci sie podobaja?:) )

Gość pppp__
ja tez ubieram sie zwyczajnie .......... nie umiem inaczej . No i wszystkie moje kolezanki ze studiów podobnie. Albo balerinki ,leginsy ,jeansy ,okulary na 13 twarzy :D albo kolorowe i pstrokate dresy jak z you can dance albo kompletnie nijako ,w byle jakie ciuchy z obdartymi wypranymi nadrukami ,pomiętolone ,typ bazarowy

Gość Ciekawe czy Ty się ubierasz
łądnie o oryginalnie, a nie jak większość w jeansy i koszulkę bawełnianą

to lasie mają sie stroic a nie faceci . facet powinien nosic jeansy jakąs koszulke i tyle a dla lasii jest masa ciuchów więc one mają sie stroic

no ona sie fajnie ubiera i uwaga nie ma na sobie leginsów i zapewne balerinek tez

Gość i45yi4jwyjy
o wlasnie, mezczyzni bardzo nijako sie ubieraja

Gość i45yi4jwyjy
faceci tez maja sie stroic, nie ma nic fajniejszego niz nelegancki, z klasa ubrany facet a nie jakis obdartus bez fantazji

faceci tez maja sie stroic, nie ma nic fajniejszego niz nelegancki, z klasa ubrany facet" ta? a poźniej powiesz że lata po tych sklepach za tymi ciuchami jak baba :P

Gość krkkekekekek
Faceci mają tez duzy wybor ,ale nie maja gustu albo boją sie glupich komentarzy i wiekszosc wyglada tak : buty nike ,jeansy , tshirt albo koszula i tyle :O

Gość lkjhgfdv
ja jestem za tym zeby faceci sie nie stroili, ale zwracali duza uwage na jakosc swoich rzeczy i zeby rowniez byly ciekawe, czyli jakas fajna koszulka z dobrego materialu a nie jednokolorowa za 15 zl. jeansy tez porzadne. juz nie mowie o firmach typu diesel bo ale mozna dwa razy w roku wydac te 250 zl na porzadne jeansy. ja wystylizowanych facetow unikam :) to ja mam blyszczec w zwiazku a nie facet :P

ogólnie to laski nie mają gustu co widac na ulicach dzisiaj widziałem tylko 1 laske co była fajnie ubrana a reszta to klasyka

Gość lkjhgfdv
oczywiscie wystylizowany a dobrze ubrany facet to dwie rozne rzeczy :) z reszta czy to mezczyzna czy to kobieta-powinno sie byc ubranym, a nie przebranym

Gość lkjhgfdv
a gdzie autor? ;) czekam na odpowiedz na moje pytanie ;)

Gość drasklica
okej to nie balerinki nie legginsy i nie dzinsy rurki bo zbyt pospolite. ani nie zwykle bawelniane tszerty w takim razie czekam na propozycje- jakie obuwie? jakie ubrania? mile widziane linki

Gość i45yi4jwyjy
a co jest dla was gustownym damskim ubiorem?

Gość szału_ni_ma
Trend legginsowo-balerinkowy jest nie tylko w PL. W UK to samo, a wiadomo, że tu kobiety bardziej wytyte. I jeszcze zimą 3/4 kobiet nosi saszki. Całe szczęście, że moja żona w te trendy nie wchodzi.

Jakie to szczęście, że nie znam się na modzie.

Gość OOOOOx
Żony ubierają sie jak stare prukwy , twoja tez tylko tego nie widzisz juz wole zajebistą laske w legginsach niż żonke- bo takie zawsze wygladaja smiesznie

Gość lkjhgfdv
jeszcze stane w obronie dziewczyn. nie podazam za trendami i staram sie wygladac normalnie, ale nie jak szara masa. powiem ze jest to dosyc trudne. szukalam butow na wiosne, czyli takie pomiedzy calkowicie zakrytymi a sandalkami. butow na obcasach multum ale ja nie chodze na obcasach. balerinki wydaja sie najlepsza opcja. baleriny nie sa takie zle, jest duzo fajnych ale co jest w naszych sklepach? wszedzie to samo!! balerinki z idiotycznymi kokardkami na gorze. z materialow przypominajacych cerate. sztuczne, okropne. ostatecznie znalazlam zadowalajace mnie na ebayu. czasem gdy widze kogos w fajnych ubraniach zastanawiam sie skad je ma, bo takich rzeczy w sklepach zwyczjanie nie widze. najlepsze moje ubrania sa z lumpeksu i najczesciej z firm ktorych nie ma w polsce. nie dziwie sie ze czesc osob jezdzi na zakupy za granice.

Gość bvbncncnxnasmsllsdf
Ja polecam kupowanie wszystkiego na ebayu, mnie kilka razy zaczepiali ludzie na ulicy ;) ostatnio wiosną podeszła dziewczyna i pytała o kurtke :D a ja ją sprowadzilam specjalnie z usa, miesiąc do mnie szla :classic_cool:

Gość szału_ni_ma
No właśnie moja kobietka robi tak samo. Z tym, że jeszcze kupuje ciuchy w Hiszpanii. Jako, że mieszkamy za granicą to łatwiej o oryginalność niż w Polsce.