Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojjj,,,,

Moja dziewczyna nie ubiera się ładnie i oryginalnie

Polecane posty

tak jakby w polsce nie mozna było kupic fajnych ciuchów :D poprostu macie zjebany gust i tyle

cream trochę generalizujesz i demonizujesz ... niektóre laski sa po prostu leniwe i wolą wejść do Reserved czy innego Trolla i sie tam obkupić w pospolite ciuchy nie umieją łaczyć ciuchów i brak im elementarnych podstaw odnosnie kanonów mody ... sa wyjątki ale to bardzo rzadkie

byc moze ale sam widzisz jak jest na ulicach jak chodzą ubrane a najlepsze jest to ze jak idą na impreze to potrafią sie odjebac az do przesady ale jak łazic na codzien modnie to juz nie

masakra:-O zazdroszcze problemu autorowi topiku a Ty cream sie nie kompromituj, bo kobiety w Pl duzo lepiej sie ubieraja niz faceci ale jak reszta ma takie poglady jak Ty,ze facet ma zalozyc bylejaka koszule i jeansy i jest ok to nie ma co sie dziwic

Gość krosiaa__aa
to prawda, też zauważyłam że masa dziewczyn ubiera się właściwie jednakowo! baleriny, legginsy albo rurki/ obcisła tunika z dużym nadrukiem, okulary, do tego grzywka na bok. Ja nie mam odwagi by założyć wiele rzeczy, ale staram się jednak jakoś inaczej ubierać niż większość kobiet. Dziś mam na sobie: czarny top w talii szeroki zielony pasek, na top zielony żakiet, czarne lniane spodnie, zielone buty na bardzo wysokim obcasie i platformie, wielkie zielone kolczyki. Makijaż oczu też w zieleni. Jestem ubrana na zielono-czarno.

Gość krosiaa__aa
aha, dodam że kupuję rzeczy w lumpeksach :)

Tamcia 🖐️ temat jest o tyle dziwny że można tak w nieskończonośc tu rozmawiac w stylu : nie to kobiety lepiej sie w Polsce ubierają a wcale nie bo to faceci sie lepiej w Polsce ubierają a wcale nie bo to jednak kobiety ... prawda jest taka że jest częsc społeczeństwa która przywiązuje do tego wagę a jest tez taka czesc coby mogła w dresie przejeść przez życie :P

miedzy nie noszeniem tego co oklepane a ubieraniem sie ladnie i oryginalnie sa jeszcze inne opcje moizna ubierac sie w to co wszyscy a dobierac do tego takie dodatki ze wyglada sie fajnie i inaczej nie wszyscy spodnio spodniom nierowne tak samo buty sa rozne modele, kolory itd mam kolezanke ktora nosi i legginsy i balerinki i tuniki ale takze wiele innych rzeczy i dobiera tak te poszczegolne ubrania ze calosiowo wyglada zawsze bardzo fajnie, wyroznia sie na tle innych dziewczyn i na pewno nie ubiera sie nudnie ja nie nosze tunik, balerin itd bo nie lubie nie nosilam tez nigdy paskudnych butow z czubami, ktore miala co druga laska na ulicy bo byla taka moda nie kupie sobie nigdy nic tylko dlatego ze jest to na topie takze nie nosze tego co wszyscy w danej chwili ale czy znaczy zenie ubieram sie nudno? ubieram sie normalnie i nie kombinuje z ubraniami, lubue rzeczy dobrej ajkosci i nie zaluje kasy na dobre buty i spodnie itd ale nie jestem na tyle kreatywna w tym temacxie zeby umiec sie wystroic jak moja kolezanka takze z waszego generalizowania nic nie wynika:)

a ja tylko powiem że Tamari się fajnie ubiera :D

a to zalezy:P jakbys zobaczyl ta moja kolexanke to bys zrozumial ona ubiera sie najlepiej z moich znajomych jeszcze uwielbia roz, ale umie go tak dobrac ze nie wyglada jak slodka idiotka:)

Gość blon dyn ka
ciekawe czy spodobalaby sie Wam,sukienka przed kolana.koloru kawy z mlekiem,z krótkimi rekawkami,i dekoltem. wiazana delikatnie w pasie paseczkiem..

Gość blon dyn ka
dodam ze nie jestem chudzielcem 170 64 kg

Tami już nie być taka skromna ;) na tobie to i jeansy od wietnamców fajnie by leżały ;)

wole takich nie nosic:) ale dzieki za komplementy:P

Gość lookalike
Hej, powklejajcie prosze troche zdjec kobiet, ktore sa wedlug was fajnie ubrane (ale nie zadne suknie wieczorowe itd,tylko normalne stroje codzienne) szukam inspiracji, chcialabym znac wasze gusta :)

Gość lato84
a po co się tak męczyć, płacić za przesyłkę i czekać miesiącami?? część rzeczy kupuję na promocji, a większość ciuchów mam z ciuchlandów/lumpeksów, takie fajne rzeczy można tam wygrzebać, zazwyczaj wyglądam bardzo oryginalnie i wiem jak można zwrócić na siebię uwagę. nic nie mam do balerinek, są dość wygodne, ale zdecydowanie wolę obcasy. kocham secondhandy za ich ceny i za oryginalne ciuszki :)

Gość huiuhyg7u8
Regres, masz dobry gust! :)

to prawda Socha sie fajnie ubiera no i jest bardzo zgrabna, wiexc moze nosic wszystko w sumie co zechce

Gość rozmowa o niczym
po swiecie chodzi tyle lasek,ze mozna sobie wybrac taka jaka sie chce(tylko ciekawe czy ona bedzie cie akurat chciala:P) osobiscie nie widze nic zlego w jeansach rurkach czy okularach zaslaniajacych 1/3 twarzy.Kazdy lubi co innego.W brew pozorom to co ladnie wyglada na modelce niekoniecznie musi tak samo wygladac na zwyklej dziewczynie.I nie zawsze to co modne jest ladne.Szczerze powiedziawszy jeansy rurki i leginsy sa akurat modne i jeszcze dlugo beda.Tak samo jak okulary na pol twarzy.To jak niektore dziewczyny w tym wygladaja to juz inna sprawa.Jesli bardzo ci przeszkadzaja osobiste preferencje twojej dziewczyny jesli chodzi o ubior to droga wolna.Nikt ci nie karze z nia byc i na nia patrzec,a takie zale na forum sa zalosne.

Gość obyniebylawkoncu,,twoja,,to..
jak ,,twoja,, to masz juz odpowiedz, podziwiamy ze ma sile psychicznol sie ubrac w ogole ,,twoja,, dziewczyna .....sienie,,zwyczajnie,,na pewno ubierze wspolczucia

Gość kicka- micka
Regres - no wlasnie moj lata :) I super! Nie musze mu powtarzac, ze przydaly by sie nowe spodnie, no i nie narzeka ze kupilam kolejna pare butow. Jak go poznalam, to sie nawet zastanawialam, czy on nie homo... hehe.... Pozniej okazalo sie, ze zupelnie nie homo :)

Gość kicka- micka
Dziewczyny po prostu boja sie wyrozniac. Nie potrafia same cos dobrac, bo jeszcze ktos je obgada. Widza na ulicy wszyscy chodza w rurkach, no to ona tez rurki. To wynika z braku pewnosci siebie i braku wyczucia stylu. Pamietam jak kupilam sobie pierwsze polbuty w stulu balerin sto lat temu. Moje kolezanki nosily jeszcze czuby, ktorych ja nigdy nie lubilam. Oczywiscie wysmialy mnie, ze wygladam babcino, a mi sie podobalo. Rok pozniej wszystkie zasuwaly w butach z okraglymi noskami i udawaly, ze one czubow nie nosza.

ja tez inwestuje w lumpeksy . zawsze jest to cos niepiwtarzalnego :P :D .i mam w nosie podejście' ale to po kimś" . to wejdz sobie jedna i druga do swojego bvutiku i kup cos orginalnego za taka kase za jaka ja mam 6-7 rzeczy.włącznie z torebka :P , a upolowałam swietna w sobote w komplecie z portfelem.

Gość już nie wspomnę że
baby ubierają się tragicznie i bezgustownie a 90% w znoszonych lumpach :O wystarczy wyjść na ulicę w mieście bo o wiochach to lepiej nawet nie wspominać :O tutaj też podajecie zdjęcia jak z jakiś wiejskich wystawek i nic dziwnego ze potem masakra wychodzi :O

Gość LUMPYPYPYP
Taaa wszystkie kupujecie w lumpeksach i wyglądacie oryginalnie i ladnie :D gówno prawda, nie macie kasy na inne ciuchy wiec MUSICIE kupowac ciuchy w lumpeksie :O To jeszcze gorsze niz te z galerii PRawda jest taka, ze z lumpeksów i galerii to jedno i to samo GOWNO Zeby fajnie wygladac, niczym gwiazda trzeba inwestowac w ciuchy znanych projektanttów ,ale na same spodnie wydamy z 2-3 tys zł :O albo uierac sie u krawca, ktory nam uszyje wszystko na wymiar ,idealne,ale to kosztuje niemalo ;/