Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opory mam__

Boje sie spotkac z kims z internetu. Dlatego bede ciągle sama :(

Polecane posty

Gość opory mam__

Jako nastolatka sie spotykalam ,z 3 chlopakami ,tez z sieci. Milo to wspominam ,ale mieszkalam wtedy w innym miescie. 4 spotkanie bylo koszmarem ,facet mi powiedzial ze nic z tego nie bedzie ,kleppnąl mnie w ramie i sobie poszedl .Potem napisal ,zebym pokazywala nastepnym razem zdjęcia a najlepiej nie wychodzila z domu i nie pokazywala swojej twarzy:( Potem stracilam pewnosc siebie, przestalam o siebie dbac i ten stan trwa az do teraz. Chce kogos poznac, brzydka nie jestem ,wiem ze nie kazdemu sie podobam ,a chcialabym :O Rozmawialam z kilkoma osobami i gdy dochodzi do rozmowy o spotkaniu zmyslam ,ze wyjezdzam ,ze jestem chora i ide do szpitala, ze mam bialaczke , albo zmieniam numer gg i kasuje konto :/ Co robic

Gość niebój się, nie
cóż, jest takie przysłowie: kto nie ryzykuje, ten nic nie ma jeśli chcesz kogoś poznać w taki właśnie sposób, to musisz się odważyć. Na pocieszenie powiem ci, że mój przykład udawadnia, że w internecie można spotkać swoją miłość :)

Gość może sobie
ustaw spotkanie ale w jakimś miejscu gdzie jest dużo ludzi :) wtedy będziesz czuła sie bezpiecznie

Gość huiuhyg7u8
i nie mow waznychszczegolow o sobie, nie powinien wiedziec, gdzie mieszkac, znac Twojego nazwiska etc. potem latwo zerwac znajomosc jak cos niet ak