Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka N

jutro mam kolonoskopię

Polecane posty

Gość lidka N

i mam pytanie mam się przeczyścic zjadłam juz 5 tabletek Bisacodyl a jeszcze mam wypić płyn Phospho-laxatiwe czy to działa bo na razie zero efektu tabletki brałam po 13 a ten płyn mam wypić o 17

Gość lidka N
nie wiem jak działają te leki mama kupuje herbatę ziołową Laxantia i mówi żeby sobie zrobić trzy ?

Gość Kalina----
miałam to robione i da się wytrzymać ja miałam jakieś leki znieczulające po których czułam się jak pijana ale przytomna a jeśli chodzi o czyszczenie jelit to są mocne środki ja miałam syrop trzeba było wypić całą butelkę ale miałam mocne przeczyszczenie

Gość lidka N
ja też mam mieć lekką narkozę dziś na wieczór Relanium dwie tabletki a jutro przed zabiegiem jakiś zastrzyk dzisiaj nic nie jem tylko piję wodę a teraz ten środek w płynie ale jakoś mnie nie przeczyszcza

Gość lidka N
wypiłam ten płyn niedobry w smaku a potem herbatę od mamy ale to nie pomaga zaczynam się martwić bo lekarz mówił że muszę być przeczyszczona a na mnie to nie działa mama mówiła że to wolno rusza tak może być ?

Gość lidka N
jakoś te leki podziałały wczoraj po tych relanium zasnełam ale obudziłam się po jedenastej i jazda na kibelek kilka razy dzisiaj rano też teraz jadę do przychodni

Gość Lidziu
nie masz się czego bać, przecież to prawie to samo co Twój ulubiony anal, z tą tylko różnicą, że orgazmu nie dostaniesz. 3ym się. Napisz jak było, bo mnie też to czeka. Anka

ja piłam x prep dostałam 4 saszetki ale lekarz mówił żeby nie pić 4 litrów tylko 2 saszetki wymieszać z 1 litrem wody i tak wypiłam tylko 2 szklanki nie wchodziło wiecej miałam odruch wymiotny