Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nancyyyyy 3535

Czy to tylko moje 3 mies dziecko nie przesypia całych nocy?

Polecane posty

Gość Nancyyyyy 3535

Śpi od ok 18ej do 3ej, wtedy się budzi, daję mu mleko i spi jeszcze ok 2, 3 godz.Czytałam topik - co dajecie swoim 4 mies. dzieciom do jedzenia, i trochę się przestraszyłam- wydaje się, że mój jest daleki do przesypiania całych nocy.... Je 120 ml co 3 godz, nie chce więcej pić, a czasem i tego nie wypije...

Gość mama_mikolajka
mój je tak samo jak autorki ma prawie 4 miesiące i też się budzi kolo 3-4 rano i śpi max do 7 rano, także czytałam ten topik o jedzeniu 4 miesięczniaków i trochę się zdziwiłam

Moja mała od dobrego 1,5miesiąca nie budzi się w nocy. Z początku jak spała np od 20 to budziła się nad ranem 3-5. Teraz, jak ma skończone 3mies śpi od 20-21 do 7-8 rano :) Tyle że mnie to wcale nie cieszy, bo przez to bardzo mało je (jak ją wybudze to i tak nic nie zje wiec nie budze już), więc nie narzekajcie tylko cieszcie się, że macie możliwość dodatkowego karmienia :P

Nie przejmujcie sie dziewczyny i nie porownujcie swoich dzieci.Kazde jest inne u mnie pierwszy syn przesypial noce jak mial kilka tyg,drugi budzil sie raz w nocy do 2 lat i musial zjesc butelke mleka bo inaczej nie zasnal a moj trzeci synek przesypia noce od pierwszych dni,jeszcze w szpitalu bylam jedyna wyspana mama na oddziale.Pozdrawiam.

moja ma 10 msc i dwa razy je w nocy mleko