Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwetet5

którą sukienkę wybrać?

Polecane posty

Gość qwetet5
Gość qwetet5
up

osobiście bardziej przekonuje mnie pierwsza, wygląda bardzo klasycznie i chyba łatwiej będzie dobrać do niej dodatki, w tej drugiej pole manewru ogranicza to cos wiązane przy szyji, wtedy naszyjnik odpada no a z kolczykami tez bedzie problem zeby znalezc odpowiednie- o ile wogole bierze te rzeczy pod uwage ;)

aha no i musisz sie chyba dobrze czuć w mini bo wyglądaja na dość krótkie, nie patrzyła na wymiary ani nie znam twoich ale jesli efekt ma byc taki jak na zdjeciu no to musisz to wziasc pod uwage ;)

Gość mrówka78
No nie wiem,to zalezy jaki masz kolor wlosów ,oczu... Ja nie bardzo gustuje w takich sukienkach...ale Ty wiesz sama najlepiej.

Gość qwetet5
jestem blondynka, oczy niebieskie, 175 cm wzrostu. Wiem wlasnie ze obie sa dosc krotkie, boje sie ze bedzie mnie to ograniczalo w zabawie ;) moze wiecie gdzie mozna kupic jakas ciekawa sukienke na wesele? bo ja szukam, szukam i nic

Gość sporo sukienek
zobacz w tym sklepie. niedawno kupowałam tam sobie sukienkę taką do pracy na codzień i mogę polecić. Co do konkretnej to nie doradzam bo nie potrafię :) http://www.naia.pl/sukienki-na-wesele

Gość ,mdmkfgg
moze poszukaj dluzsza z asos. a powiedz mi prosze jak tam sie zamawia, bo mi sie bardzo podoba od dluzszego czasu jedna sukienka i chcialabym zamowic

Gość qwetet5
czyli jednak jeszcze się muszę zastanowić nad nimi i może poszukać jakiejś dłuższej. Szczerze mówiąc nie zamawiałam jeszcze nic z tej strony ale znalazłam taki link w necie gdzie dziewczyna fajnie i szczegółowo omówiła co i jak robić po kolei http://cforcraving.blogspot.com/2011/05/jak-zamawiac-na-asoscom.html