Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozylwa

Głodówka a cera - pytanie

Polecane posty

Gość mozylwa

WItam, Słuchajnie mam pytanie do znających się na rzeczy - czyt. na głodówce. Dwa tygodnie temu zaczęłam przygotowanie go głowódki - owoce, warzywa, czasem kasza i parę razy zjadłam bułkę razową - to wszystko. Od dziś jestem już na głodówce i mam pytanie. Kilka dni temu pogorszył mi się stan cery - krótko mówiąc wyskoczyło dużo pryszczy - oczywiście od tej diety owocowo warzywnej która mnie trochę oczyściła. Teraz zastanawiam się czy już na prawdziwej głodówce stan cery jeszcze się pogorszy, ponieważ od wczoraj jest odrobinke lepiej. Więc jak to będzie wyglądać w trakcie? Chodzę na zajęcia i nie chciałabym straaasznie wyglądać. Szczególnie pytanie do dziewczyn

wypryski widoczne i pojawiające się przed głodówką i podczas jej trwania są wynikiem oczyszczania organizmu z toksyn. To jest dobry znak, oznacza to, że Twój organizm pięknie z wewnątrz pozbywa się syfu i brudu.. :)

Gość mozylwa
tak tak, wiem ze to dobry znak dlatego nie panikuje ;) ale zastanawiam się jak długo to potrwa i czy nasili się podczas głodówki, bo trwa juz parę dni i dziś jest już trochę lepiej (ale dopiero dziś zaczełam głodówkę) więc nie wiem co będzie dalej.. czy podczas głodówki nastapi jakis silniejszy wysyp czy ten co juz był/jest to koniec?

Gość też nie mogę się już doczekać
u każdego jest inaczej, więc nie kieruj się tym, co tu przeczytasz za to po właściwie przeprowadzonej głodówce cera powinna wyglądać bardzo ładnie i tego się trzymaj w trakcie może być różnie