Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ameliana

Plasterki Evra i ciaza- pomocy

Polecane posty

Gość ameliana

Witam wszystkich, Prosze o porade. Po kilkuletniej przerwie zdecydowalam sie na plasterki Evry. Rozpoczelam brac je pozno wieczorem w dniu kiedy dostalam okres. Okres dostalam bardzo wczesnie rano wiec w sumie zaczelam je jakies ok 18 godzin pozniej. Po dwoch dniach mi sie dokleil pierwszy plasterek. Po paru godzinach przykleilam nowy. Po kolejnych dwoch dnaich znowu sie odkleil. Zdecydowalam sie je odstawic. Trenuje regularnie i po kazdym treningu plasterek sie odkleja- stwierdzioalam ze to nie ma sensu.Po 3 dniach dostalam krwawienia z ostawienia trwajace prawie 5 dni. Kochalam sie z moim mezczyzna w dniu kiedy dostalam krwawienie z odstawienia czyli 3 dni po przerwaniu plasterkow i dokladnie w tydzien po moim okresie normalnym. Kochalismy sie tez nastepnego dnia. Czy jest jakakolwiek szansa ze moge byc w ciazy? Czy te plasterki jendak jakos jescze dzialaly? Od kiedy sie wtedy liczy owulacja? -od pierwszego dnia okresu czy od tego krwawienia bo jesli od samego okresu to bylyby to dni plodne, tylko zastanawiam sie czy to wlasnie mozliwe? Prosze o odpowiedzi. dziekuje z gory.

Gość ameliana
przepraszam , ale tam mialo byc ze plasterek sie odkleil a nie dokleil.

Gość ameliana
halo czy ktos mi pomoze i odpowie ??

Gość ameliana
halo czy ktos dolaczy do tego tematu ?

Gość ameliana
halo nikt mi nie pomoze ?