Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

apocominick

Konkurs na najładniejsze nogi - REAKTYWACJA

Polecane posty

Bywajcie złośliwcy i nie złośliwcy.:)Kass dziś akurat piłem do Ciebie w tym poście w który zauważyłaś to.:)

Gabrielll Ty to jednak lubisz robić cyrk i wywlekać dzień w dzień jakieś brudy w temacie, widać bawi Cię, to ....a potem pomarańcze się dziwią, że nie chcę mi się z Tobą rozmawiać. Nie pisz mi tu jutro, że znowu Cię olewam, bo ja już naprawdę nie mam już ochoty z Tobą dyskutować i wysłuchiwać ciągle tych samych smętów i wyssanych z palca teorii, a na pewno już nie po tym jak mnie obrażasz ...

Nie obraziłem Cię Kass tylko jest to moje obiektywne spostrzeżenie co do hipokrytyzmu.:)Jak widać nie kierowałem tego bezpośrednio do Ciebie ale pierwsza się odezwałaś.:PChciałem tylko wyjaśnić tą niescisłość.:)Całus Kass.:P

Większej pierdoly to w życiu nie spotkałam, no może z wyjątkiem mojej sąsiadki, co ma prawie 80 lat !!!! Ty mnie po prostu odpychasz tym swoim ciągłym biadoleniem i pisaniem jak byś miał 15 lat, o ile kiedyś chciałam być miła i nie mówiłam Ci tego, tak teraz no już nie mogę tego czytać :o

wykorzystałam, ale ubolewam nad tym strasznie, ponieważ nie było zbyt wiele czasu, a tak na szybko, to trochę było byle jak :P

Lubie:) co nie znaczy ze nie chce czasem dluzszego sexu niz 5min, ale tylko czasem :P