Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koralo

zaciskanie ud- orgazm

Polecane posty

Gość Koralo

Czy któraś z was ma taki problem? Mam 20 lat od jakiś 10 lat to robię. Nie potrafię dojsc podczas stosunku z facetem. :/

Gość no to siup..
to zaciskaj jak sie kochasz:-0 zapewne lezysz jak kloda i dlatego tak jest:-P

Gość hjrsu
masz 20 lat i od 10 to robisz:O powinnas iść do psychologa ,podejrzewam że miałaś jakies problemy w dzieciństwie.

Gość Koralo
przesadziłam robie to jakies 7-6 lat. Poczytaj na necie- to nie objaw provlemow psycholog.

Gość no to siup..
zaciskajac uda cwiczysz miesnie kegla..to extra ale tez zaciskaj jak sie kochasz..efekt boskiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość facet 31lat
Prawda jest taka, że niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty, przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby móc zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmuję upatrzony stolec i w sakramentalnej ciszy konsumuję swój posiłek, aż mi się uszy trzęsą, odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji.

Gość hjrsu
no to siup.. zaciskajac uda cwiczysz miesnie kegla..to extra ale tez zaciskaj jak sie kochasz..efekt boskiiiiiiiiiiiiiiiiiii Co ty pierdzielisz ,mieśnie kegla ćwiczy sie zaciskając mieśnie pochwy a nie uda:O