Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam22

Co pociąga kobiety, jak je zainteresować sobą?

Polecane posty

Szczerze to zdążyłem zauważyć że jesteś mądra , inteligentna i właśnie masz w sobie dużo pozytywnej energii co jest genialne :D inteligentna jesteś chociażby dlatego że nie robisz tutaj błędów ortograficznych co zdarza się jakiemuś procentowi osób tutejszej społeczności . Inteligentna oczywiście to co napisałem przed chwilą ale dodałbym tam jeszcze to jak pisałaś o swoim ideale . Masz bardzo zdrowe podejście do tych spraw i to jest bardzo ciekawe :) a jeśli chodzi o energię to widać ją na każdym kroku o czym już wspomniałem zresztą wcześniej . Jedną z cech która jest również w Tobie fajna to coś takiego że jesteś interesująca ;) no ale ten temat się póki co nie odniosę bo nie mam jakiegoś konkretnego punktu zaczepienia ale to mi się podoba :) ta nutka niepewności dodaje jakiś smaczek

Gość olalaaaa
bardzo podoba mi sie to co piszesz ;) motywuje mnie to do dalszego bycia soba. szkoda tylko ze jeszcze nie poznalam takego faceta ktory chociaz w polowie jest taki jak opisalam i takiego ktory doceni to jaka jestem. no ale mam jeszcze troche czasu ;p i tym razem przepraszam za niepisanie polskich liter, ale przenioslam sie z internetu na komputerze do internetu na telefonie, w ktorym nie ma wszystkich znakow ;p

Jasne nie mam z tym żadnego problemu :) najważniejsza jest treść tego co chcesz przekazać i nie musisz się martwić czy piszesz z dużej czy małej . i fajnie że Cię to w jakiś sposób motywuje bo to z kolei mi również dodaje motywacji :) a z tym że znajdziesz to z takim postępowaniem i z tym jaka jesteś jestem tego pewny . Ja w sumie też nie jestem stary ( 18 l ) więc pewnie dla mnie też coś tam jakiegoś się znajdzie :) hehe .Mógłbym poznać Twoje imię ? Jeżeli to jakiś problem to nie ma sprawy godzę się z tym :) a na początek ja mam na imię Ernest i miło mi Cię poznać ( w sensie wirtualnym :D )

Gość olalaaaa
no nie jestes stary ;) heh a imie poznac mozesz - aleksandra, ale wole ola ;p i napewno poznasz fajna,wartosciowa dziewczyne, a nie tak jak napisales ze COS sie dla ciebie znajdzie (bo odebralam to ze takie troche byle CO a na pewno byle czego nie wybierzesz, bo wydajesz sie wartosciowy itd) i przepraszam adam22 ze tak troche nie na twoj temat juz pisze, ale juz nie zasmiecam. ide spac, wiec dobranoc TSO ;)

Dobranoc Aleksandro lub jak wolisz Olu :) Co do tego że znajdę ' coś ' to na ogól jestem skromny i może dlatego tak napisałem . Fajnie by było trafić na Ciebie jeszcze któregoś dnia bo po tych kilku wiadomościach można zauważyć że dość dobrze się dogadujemy :) no ale nic zobaczymy jak to będzie . Tak więc dobranoc i kolorowych snów :)

Gość Broooooodzik intelektualny
Samo to ze jestes wysoki przyciaga, przynajmniej mnie, ale po tym co napisales czuje ze ciezko sie z Tb rozmawia, bo przez wysokie ego Twoje kazdy rozmawiajac z Tb czuje sie jakby byl w brodziku intelektualnym, mimo tego ze wcale nie jest glupi, takie mam wrazenie po prostu :) pozdrawiam

Gość Adam22
Autor tematu poszedł był na piwo:) I nie uraziło go to, że ktoś nie pisze na jego temat. BTW pseudonim offerma świadczy trochę o Tobie Antymegalomanko - więc powodzenia "w szukaniu chłopa":D A tak ogólnie dziękuję za komentarze.