Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balibulinka

wszystko rozbija sie o kase...

Polecane posty

Gość balibulinka

studiuje, pracuje, zbieram kase na aparat i juz nie starcza mi na nic kasy. Na zadne szkolenie, a sa mi bardzo potrzebne. Nie mam nawet kasy na wakacje. Po prostu na nic, nie liczac potrzeb typowo podstawowych. Nic tylko mierna egzystencja. Ehhh tez tak macie??? I niech mi ktos powie, ze pieniadze szczescia nie daja. W tym momencie moim problemem sa glownie pieniadze......

Gość dhjkdk
niestety mi pieniadze daja szczescie no moze nie szczescie ale swobode w zyciu ,nie musze sie martwic ze nie bede miala co do talerza dzieciakom wrzucic i przynajmniej moge sobie jakiegos ciucha kupic kiedt chce no i na wakacje wyjechac jak mam urlop

Gość balibulinka
no wlasnie.... pieniadze ułatwiaja życie... a nie jak siedze i mysle, ze nie moge jechac na weekend do domu bo mi nie starczy do konca miesiaca.I tak wszystko. rok temu to ja szastałam pieniedzmi i wszytskim pomagalam, twierdzilam, ze pieniadze to nic. Tak mowilam bo je mialam. Odwoluje! Pieniadze sa mega wazne

Gość dhjkdk
to czemu nie masz teraz kasy a wczesniej mialas ?ja to wlasnie teraz mam a wczesniej nie mialam i jest o niebo lepiej

Gość balibulinka
nie studiowalam wiec mialam, pozniej pracowalam za granica wiec przez 1 rok studiowania tez mialam sporo kasy a teraz jestem czytsy gołodupiec

Gość kolonella
zawsze pojawią sie nowe problemy. Kiedy nie miałam kasy wydawało mi sie że gdy ja bedę miała znikna wszystkie moje kłopty. Niestety pojawiły się nowe,,, i z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że najsczesliwsza byłam w czasach biedy...