Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerażona..21

Mąż mnie gnębi..

Polecane posty

Gość fucked_friend
to po co sie publicznie żalisz

Gość fucked_friend
po to jest narzeczeństwo zeby się dobrze poznać pazerna dziewczynko

Gość Kirjatka
fucked friend twoj nick mowi sam za siebie :D

Gość farmington hills
daje dupy gejom i rozpiera mnie duma :)

Gość Przerażona..21
Kirjatka dziekuje bardzo i spokojnej nocy zycze:) dziekuje za dobre słowo:) troszke lżej jest jednak na sercu.. Życze powodzenia w pisaniu pracy:) co do Ciebie Fucked friend on wiedział, że jestem chora, a mimo tego mi to wypomina..i nie jestem pazerna, bo i ja dokladam do rachunkow i wyzywienia. Cofamy sie do szkoly i czytamy ze zrozumieniem.

Gość fucked_friend
jak zabraknie argumentów to najlepiej przyczepić sie do nicka

Gość Kirjatka
Moze masz racje z tym baranem z Polski... Moj ukochany jest Anglikiem... I tam sie szanuje domowa prace kobiety, traktując ją jako etatową za którą należy sie wynagrodzenie!!! No ale my jeszcze jestesmy na etapie kampanii spolecznych typu: "Dziel obowiazki mnoz korzysci" No coz...

Gość farmington hills
a pomimo tego daje dupy gejom :)

czytałam tylko twoje wypowiedzi w tym topiku - na twoim miejscu zabrałabym się szybko w garść, postaraj się wrócić do rodziców - na pewno tobie pomogą do czasu gdy będziesz mogła iść do pracy - ten człowiek cię zniszczy jeżeli tak dalej bedzie , masz 21 lat?

Gość mnie nie gnębi...
wina zawsze leży po obu stronach ty się użalasz nad sobą, swoim chorym sercem a on jest sknerą! dziwię się, że w okresie narzeczeństwa nie ustaliliście zasad wspólnego życia, jest wielu facetów, którzy byliby wdzięczni losowi za żonę która nie pracuje i zajmuje się domem, twój jednak oczekje od ciebie czegoś innego, a ty? siedzisz w domu i masz pretensje o to, że wydziela ci kasę, no chyba mogłaś to przewidzieć!

niech jest sobie sknerą, niech wydziela jej kasę itp. itd. ale nich odzywa się do niej jak do człowieka "zaczal mocniej n mnie najezdzac , ze jestem nikim bez niego, ze powinnam byc wdzieczna bo on jakby chciał to by dawno mnie z domu wy**ebal, ze nikogo nie znajde sobie nikt mnie nie zechce jak go zostawie i bede sama,za to on ma na pstrykniecie palcem nowa zone.." raczej zamiast tego powinien z nią usiąść i porozmawiać a z tego co czytam dziewczyna ta także posiadała prace z której musiała się zwolnic - nie jestem za tym żeby facet utrzymywał kobietę wręcz przeciwnie ale jeżeli już taka sytuacja w ich związku zaistniała to niech porozmawia z nią jak z człowiekiem o wszystkim co mu przeszkadza a nie jak z psem

Gdybym mogła to przewidzieć to z pewnością nie pakowałabym się w takie bagno. Pozatym był taki moment, że on był dumny z tego , że to on zarabia i jest głową rodziny i chciał, zebym sie zajeła domem, niestety szybko mu sie odwidziało. Do dobrze - tak mam 21 lat.

Gość jeszcze dopiszę
idź do pracy dziewczyno, bądź niezależna zacznij jakieś studia, zrób coś i przestań pisać głupoty na kafe

Gość perspektywa 999
jesteś nie przerażona tylko pogłupiona żeby w wieku 21 lat się wiązać ,chciałaś się bawić w dorosłych to masz,użalasz się jak dziecko w piaskownicy któremu grabki zajebali:O wracaj do rodziców i wydoroślej a później się bierz za dorosłe życie

Gość znam taki sam przypadek
może i jesteś młodą, ale dziewczyną już nie. Jesteś mężatką, a niedługo powinnaś zostac rozwódką.

Gość gość
ale Wy miałyscie w sobie jadu...matko.