Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evaaabe

Jutro najwazniejsza randka w moim zyciu

Polecane posty

Gość evaaabe

a mi na brodzie wylazł ropny syfol i wyglądam jakby mi na gebie kwitła mandarynka :/ zaczełam w tym grzebać i to wygląda jeszcze gorzej bo nic nie wycisnęłam a tylko rozpaprłam i zrobiłam ogromną ranę :((( co ja mam kurde zrobić :/ a tak mi zależało na tej randce :/ czy to głupio odwoływac spotkanie z powodu syfa ??

głupio :P jak jest zainteresowany to nie zwróci większej uwagi na tego syfa :P a jak cośto weź go ładnie zatuszuj korektorem, zawsze to będzie trochę lepiej wyglądało.

Gość evaaabe
jak go dziś zaczełam tuszowac i koleżanka mnie zobaczyła to zapytała skąd ten czyrak na twarzy :O załamała mnie tym kompletnie. Tego nie da sie zatuszować bo i tak widac i tak :/ gdyby to chociaż zima była to by szybko zrobiło sie ciemno i nic by może nie zobaczył ale jutro ciepły długio słoneczny dzień i wszystko będzie widać. Kurde jakiego ja mam pecha, przez pół roku żadnego syfa a tu jakies gówno w najbardziej wyczekiwany dzień :/

Gość manka90000
heh tak to juz jest z tymi syfami, ze wyskakują w najmniej odpowiednim momencie :O nie wiem, moze sobie jakis plaster naklej na tą brodę i powiesz, ze stłukłaś sobie czy coś takiego :D

Gość evaaabe
nawet na solarium poszłam sie opalić, kupiłam kiecke, wszystko miało byc takie idealne a tu kurde wszystko szlag trafił :/ plastra nie nakleję bo to już byłby dramat ;/ kurde chyba się porycze ze złości. Dobrze że jutro ten koniec świata może on mnie uratuje od tego jutrzejszego wstydu.

Gość evaaabe
za dwie godziny spotkanie a syf jest większy niż wczoraj :/ byłam dziś w sklepie i ludzie nawet obcy ludzie na mnie dziwnie patrzą :/

Gość no to siup..
wydaje Ci sie..wez wyluzuj kobieto:-P

Gość evaaabe
randkę mam w konfesjonale z naszym nowym wikarym

Gość mam to gdzies
ile masz lat?:)

Gość no to siup..
zapewne z 16 cie..ze sie przejmuje krostka

Gość mam to gdzies
no wlasnie tez tak mi sie wydaje;)

Gość evaaabe
taa 16 mam 27 lat :/ i to nie krosktka a syf wielkosci pomarańczy :( i nie podszywać mi się tu pode mnie ! :P

Gość dfdj
hehe;D no to jak to syf wielkosci pomaranczy to powiesz chłopakowi,że Ci druga broda urosła:D

Gość mam to gdzies
eeee 27 lat? i tak randke przezywasz? wydawalo mi sie ze faceci okolo 30 sa madrzejsi i nie wnikaja w takie rzeczy az tak bardzo... idz baw sie dobrze i nie rob z tego problemu a on nawet tego nie zauwazy;)

Gość mam to gdzies
i swoja droga to idz z tyum do dermatologa;) jesli sie nie dalo wycisnac to masz przewalone;) antybiotyki beda:D

Gość evaaabe
No i tak się umówilam do dermatologa i to najlepszego w moim wojewodztwie ale co z tego jak to dopiero za tydzien :/ a facet niby dojrzały ale jak widzi taką zoraną gębę to się zacznie dziwić co mi jest :/ przeciez każda kobieta chce wyglądać najbardziej atakcyjnie jak się da i to tym bardziej podczas randki. Ja przynajmniej takich syfów u dziewczyn nie widuje :/ Zaszpachlowałam to podkłądem i wyglądam tragikomicznie :(

Gość evaaabe
dobra odwołuje tą randkę bo ze wstydu się spalę :/

Gość mam to gdzies
sory ze tak napisze ale Gupia jestes:D idz i nie wnikaj ;) tez mialam czyraka :D i tez rozdrapalam:D hehe zywe miecho na wierzchu mialami mialam to gdzies:D a jak chcesz odwolac to ok:D mi doprowadzenie twarzy do porzadku zajelo pol roku jak nie dluzej;)

Ano, zdarza sie, chyba kazda z nas przez to przechodzila. Jesli masz sie naprawde caly wieczów tym glupim syfem stresowac to moze zadzwon do kolesia i powiedz, ze bardzo przepraszasz, ale Ci cos tam wyskoczylo (z rodzina czy cos) i nie mozesz isc na te randke. I zapytaj kiedy mialby czas w przyslym tyg czy cos. Ale ja bym tam zaszpachlowala, zapudrowala i nie przejmowala sie za specjalnie.

Gość robinson wydm.
kurde w zyciu bym nie poszła z takim syfem n ażadną randkę i ni e słuchaj innych bo to siara tak wyglądać facet na pewno zauważy i będzie sie w duchu śmiał !!! Uwierz mi !

Gość evaaabe
no wiem że jestem głupia i zachowuje się jak dziecko no ale kurde chciałam wyglądac idealnie a tu takka lipa :/

Gość no to siup..
to se zakryj poloprastrem i powiedz ze sie podrapalas .

Gość mam to gdzies
jak ma Cie chciec to i z takim syfem:D a jak nie to niech spada na drzewo:D oni maja nas kochac bezwarunkowo!!

Gość hahhahahhhhahhahahahahhah
evaaabe randkę mam w konfesjonale z naszym nowym wikarym

Gość rozalinka,.,.,.
kurde w życiu bym nie poszła z syfem na randkę nie ma szans !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lepiej zostań w domu i umów sie jak ci się zagoi !!

Gość evaaabe
no jednak jej nie odwołam ide pierdziele najwyżej się będzie śmiał :/ na pewno się będzie śmiał bo on bardzo zwraca uwage na wygląd.

Gość i jak tam randka
???

Gość maniekkkk85
Pewnie dobrze jeszcze nie wróciła;p;p

Gość trzeba było zaryzykować
plasterki obsuszające. Kilka razy tak miałam i wiem, że się inaczej nie da, bo zawsze będzie gorzej.