Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga19922

podejrzewam niechciana ciąże pomocy

Polecane posty

Witam! Opisze ostatnie 3cykle a wy proszę odpowiedźcię mi czy mogę być w ciąży. Ją wierze w to że nie a mimo to okresu brak. PRoszę tylko o niepolecanie mi testów. Wiec jeśli doszło do zapłodnienia musiałoby to być 3cykle temu - spuścił się ,dotykał się tam ręką. Potem poszedł do łazienki,umył dokładnie ręce gorąca woda - wkładał później palce do mojej pochwy. Byłam wtedy na 70%płodna. Nie uprawialismy seksu. Okres po tym zdarzeniu dostałam normalnie. Zawsze miałam dużo śluzu owulacyjnego jednak w ostatnim cyklu ciężko było mi go zauważyc. Dostrzegłam wodnista wydzieline i obrałam to jako dwien owulacji -faktycznie dzień później jak to zawsze u mnie zaczęły boleć mnie piersi,dokładnie 2tygodnie później dostałam krwawienie jednak różniło się od dotychczasowych- skąpe i niebolesne a zawsze w 1dniu nie byłam w stanie funkcjonować w ogóle. Robiłam test tyle że o 21 godzinie więc późnym wieczorem -wyszedł negatywny. Piersi po krwawieniu przestały mnie boleć i niby wszystko wróciło do normy. W tym cyklu również ciężko było mi rozpoznać owulacje -wydaje mi się jednak że miałam rozciągliwy śluz i obrałam to znowu jako datę owulacji. Zgadzałoby się po piersi znowu zaczęły boleć mnie dzień później. Okres dostawałam zawsze 14dni po owulacji. W tym momencie jest już 15,5dnia po a okresu brak. Dodam że od 2tyg bardzo przeszkadza mi to że muszę częściej korzystać z toalety. Skoro piersizaczynały i przestawały mnie boleć zawsze w odpowiednim dniu to czy mogę się ludzic że dostanę jeszcze okres w 16dniu po owulacji ? Proszę o szczere i poważne odpowiedzi. MAm 19lat :-/

Dodam że Jeśli chodzi o częstsze oddawanie moczu może to być jakieś zapalenie nie wiem. Miałam maturę więc nie miałam czasu chodzic po lekarzach by to zdiagnozowac.

Dodam że Jeśli chodzi o częstsze oddawanie moczu może to być jakieś zapalenie nie wiem. Miałam maturę więc nie miałam czasu chodzic po lekarzach by to zdiagnozowac.

Gość To tylko stres
Nie martw się to stres nie ciążą

Gość aga199922
Dzięki mam nadzieję bo dalej nic a wy reszta forumowiczek co myślicie?

Gość aga199922
Proszę powiedzcie coś.. nie wierze że żadna z was nie miała nigdy podobnej sytuacji że minęło 15dni od przypuszczałnej owulacji nic :( jestem w 35dniu cyklu

Gość co wy z tym sikaniem????????
częste oddawanie moczu dopiero gdy dziecko jest duże już i naciska na pęcherz :/

Gość zapałka123
Wiesz, jak długą masz fazę lutealną? 15 dni to normalnie i nie wkręcaj sobie ciąży.A co to za wyliczenia "Byłam na 70% płodna" :D Jak chcesz zajść w ciążę bez obecności plemników w pochwie? :O

Gość Majka***
nie jestes w ciazy, bez paniki :) ten kontakt o ktorym mowisz byl tylko wtedy od tego czau zero seksu? jesli tak - to nie panikuj, test zrobiony wiec nie ma sie co przejmowac. uwierz mi stres rozwala cykl na lopatki wiec to jest normalne - jak juz matura przejdzie to idz na kontrole. z zamian za moj komentarz zapraszam do wyrazenia opinii na moj dylemat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4836419&start=0

Gość Samosia@
nie sadze zebys byla w ciazy, jak piszesz umyl rece zaraz po dotykaniu swojego czlonka wiec to niemozliwe bo plemniki to nie pchly i nie skacza idz do lekarza ginekologa moze cos ci dolega do co w z tym sikaniem trzy miesiace a nawet juz dwa , kobieta moze czesciej "latac" na siusiu, zalezy od kobiety jakiej jest budowy

Gość aga199922
Właśnie że fazę lutealna mam 14dni dokładnie a dziś już 15dzień i nic. Z tym naciskiem na pęcherz w necie pisało że na samym początku ciąży i na końcu potem gdy już dziecko naciska. Mogłam mieć plemniki jeśli wtedy właśnie chłopak nie umył dokładnie rąk. Później było jeszcze kilka sytuacji ale wtedy nie było okazji zaciążyc raczej.

Gość Samosia@
no wiec glowa do gory, nie ejstes w ciazy, jezeli zaobserwowalas u siebie ze te kobiece sprawy przebiegaja nieco inaczej anizeli zazwyczaj wtedy lepiej isc do lekarza, bo moze to cos powaznego- ale nie ciaza

Gość aga199922
Jedyne co to dziwne żeby moja faza lutealna zmieniła długość - podobno dla każdej kobiety jest stała .16dzień i brak @ . Trzymajcię kciuki :-/

mam pytanie 17 kwietnia uprawialam z chlopakiem petting dosc intensywny, boje sie ze przeniosl cos na palcach bo nastepnego dnia 18.4 wystapilo u mnie krwawienie ze sluzem i bardzo bolał mnie brzuch..potraktowalam to jako miesiaczke, ale czy wtedy wlasnie moglo dojsc do zaplodnienia i stad te objawy? kolejne takie krwawienie jednak z duzo wieksza iloscia sluzu tez z bolacym brzuchem, zabarwiony krwia mocno, ciagnacy sie wystapil 13 maja... dzis jest 22 maj, wizyte mam 25 maja.. jesli dobrze licze jesli do zaplodnienia doszlo 18 kwietna, w srode bedzie juz 5 tydzien(3 ciazy?) dodam ze robilam testy wszystkie wysly negatywne a teraz mam mlecznobialy sluz.... czy badanie usg dopochwowo mogloby juz cos wykazac?? odpiszcie prosze bo bardzo sie boje...:( i na test nie jest za wczesnie? jak myslicie czy to ciaza???

mam pytanie 17 kwietnia uprawialam z chlopakiem petting dosc intensywny, boje sie ze przeniosl cos na palcach bo nastepnego dnia 18.4 wystapilo u mnie krwawienie ze sluzem i bardzo bolał mnie brzuch..potraktowalam to jako miesiaczke, ale czy wtedy wlasnie moglo dojsc do zaplodnienia i stad te objawy? kolejne takie krwawienie jednak z duzo wieksza iloscia sluzu tez z bolacym brzuchem, zabarwiony krwia mocno, ciagnacy sie wystapil 13 maja... dzis jest 22 maj, wizyte mam 25 maja.. jesli dobrze licze jesli do zaplodnienia doszlo 18 kwietna, w srode bedzie juz 5 tydzien(3 ciazy?) dodam ze robilam testy wszystkie wysly negatywne a teraz mam mlecznobialy sluz.... czy badanie usg dopochwowo mogloby juz cos wykazac?? odpiszcie prosze bo bardzo sie boje...:( i na test nie jest za wczesnie? jak myslicie czy to ciaza???

Gość aga199922
W ciąży występuje krwawienie czasem ale 2tyg po zapłodnienit mniej więcej a nie dzień po :) to krwawienid z 18kwietnia trwało dzień czy kilka? JEŚLi kilka to można to przyjąć za okres a to z maja może wskazywać na krwawienie owulacyjne jeśli masz długie cykle lub okres jeśli masz krótkie cykle (25dni ). No i zależy też jak długo trwało? Ile dni po ostatniej miesiącwce uprawialiscię petting? Jak długie masz cykle?

cykle mam raczej 28 bo dotad byly regularne nawet co do dnia..i to krwawienie ze sluzem z maja trwalo 6 dni pod koniec uplawy a na drugi dzien ten bialy sluz.. jest do tej pory..mam jakby wzdecia i martwi mnie to ze bolal wtedy bardzo brzuch.. to moze byc ciaza? dn gin ide w srode..pisze tu bo umieram ze strachu..

dodam ze od kilku dni mierze sobie tempetature i utrzymuje sie tam ponad 37:(

strasznie schudłam i nie mam na nic apetytu a czytalam ze to tez moze byc jeden z pierwszych objawow ... poradzcie cos:(

Gość zapałka123
Przestań pierdzielić i tyle. Moja "stała" faza lutealna potrafiła z równych 15 dni przejść w 18. Bez prawdopodobieństwa ciązy. Liczysz na niepokalane poczęcie? :O

Gość aga199922
kamila z tymi objawami sobie wkrecasz bardzo :) sama nie mam apetytu np a w ciąży na pewno nie jestem bo dostałam (w końcu i jakze upragniony) okres :) wszystko zależy od tego w którym dniu cyklu liczac od ostatniej miesiącwki uprawialiscię petting a na to pytanie nie odpowiedziałas. Ogólnie myślę, patrząc choćby po swoim przykładzie, że nie masz o co się martwić :) p.s dzięki zapałka i reszta:) w necie wyczytałam że lutealna dla każdej kobiety jest stała a tu się okazuje że nie -okres dostałam. Dzięki za wsparcie kochane :)

Gość aga199922
Jednym słowem mówiąc wydaje mi się że to z 13mają to był okres tylko wyszedł ci o 3dni wcześniej i tyle :) 18kwiecień też bym uznała za okres. 18kwietnia do 13mają minęło 25dni także zgadzałoby się liczac taki właśnie krótszy o 3dni cykl:) naprawdę bez obaw

Gość ameliana
Witam wszystkich, Prosze o porade. Po kilkuletniej przerwie zdecydowalam sie na plasterki Evry. Rozpoczelam brac je pozno wieczorem w dniu kiedy dostalam okres. Okres dostalam bardzo wczesnie rano wiec w sumie zaczelam je jakies ok 18 godzin pozniej. Po dwoch dniach mi sie dokleil pierwszy plasterek. Po paru godzinach przykleilam nowy. Po kolejnych dwoch dnaich znowu sie odkleil. Zdecydowalam sie je odstawic. Trenuje regularnie i po kazdym treningu plasterek sie odkleja- stwierdzioalam ze to nie ma sensu.Po 3 dniach dostalam krwawienia z ostawienia trwajace prawie 5 dni. Kochalam sie z moim mezczyzna w dniu kiedy dostalam krwawienie z odstawienia czyli 3 dni po przerwaniu plasterkow i dokladnie w tydzien po moim okresie normalnym. Kochalismy sie tez nastepnego dnia. Czy jest jakakolwiek szansa ze moge byc w ciazy? Czy te plasterki jendak jakos jescze dzialaly? Od kiedy sie wtedy liczy owulacja? -od pierwszego dnia okresu czy od tego krwawienia bo jesli od samego okresu to bylyby to dni plodne, tylko zastanawiam sie czy to wlasnie mozliwe? Prosze o odpowiedzi. dziekuje z gory.

Gość zapałka123
"Od kiedy sie wtedy liczy owulacja? " Jaka owulacja, skoro masz ją zahamowaną przez hormony?

Gość ameliana
jak moge miec zahamowana przez hormony skoro je rzucilam, uzylam tylko 4 dni plastrow ktore sie ciagle odklejaly.

Gość malgoskas
Dziecko to wielkie szczęście- . My z męzem bardzo pragniemy mieć dziecko a nie możemy. Jeśli na to forum zajrzy kiedyś dziewczyna ,która z pewnych powodów nie może zachować dzieciątka przy sobie my chętnie je zaadoptujemy. Ni miejcie do mnie żalu ,że piszę właśni na tym forum ,ale sama już nie wiem gdzie szukać.gosza186@wp.pl

Gość Astoria1985r
Tak, na pewno przeniósł plemniki do pochwy. Mało tego - pewnie same tam wskoczyły jesli masturbował się w okolicy do 1 metra od ciebie. A jeśli po tym jeszcze robił ci palcówkę to już na 100% zaciążyłaś. Przykro mi. Musisz się z tym pogodzić.

Gość niechcianaciaza
Jeśli znalazłaś się w sytuacji że jesteś zmuszona podjąć trudną decyzje pozbycia się niechcianej ciąży to powinnaś dokładnie przeczytać to co jest tu niżej napisane: Otóż, jakieś pół roku temu miałam ten sam problem.zaczęłam tak jak wy szukać pomocy i informacji w internecie,informacji było sporo ale wiele sprzecznych ze sobą....za to ofert zakupu odpowiednich środków bardzo dużo o przeróżnym przedziale cenowym od 100zł do 1000zł. wszystkie ogłoszenia napisane pseudonaukowo z dużą ilością farmaceutycznego słownictwa lub w stylu że niby ,,sama przeszłam kuracje i trochę mi zostało więc mogę odsprzedać..." zdecydowałam się na zakup, sprzedawca był bardzo przekonujący za dwa dni dostałam listem poleconym torebkę z witaminami... za które zapłaciłam 300zł. Znalazłam innego sprzedawce który za 200 zł proponował arthrotec i wysyłkę listem pobraniowym z możliwością sprawdzenia zawartości i znów za 2 dni listonosz przyniósł i poinformował mnie że na przesyłce nie jest zaznaczona taka opcja.... będąc zestresowana sytuacją i ze względu na czas który w naszej sytuacji ma kolosalne znaczenie, zdecydowałam się zapłacić i odebrać i znów zostałam oszukana bo w środku zamiast arthrotecu była prezerwatywa. Pomyślałam sobie że poszukam ogłoszeń z odbiorem osobistym to już nie zostanę oszukana ale i tu o dziwo gdy dzwoniłam to pytano się mnie z kąt jestem i zawsze okazywało się że ci sprzedawcy są z daleka więc odbiór osobisty nie wchodził w rachubę tylko wysyłka ..... Przełamałam wstyd i poprosiłam znajomego z Holandii o załatwienie mi ru486 (tam jest ogólno dostępny) a znajomą panią aptekarkę o arthrotec i tak się zakończyła moja nieprzyjemna przygoda z zakupami w sieci. Lecz, będąc bezrobotną, mającą niemiłe doświadczenie z tym tematem i wyrobione dojście do tych środków postanowiłam trochę na tym zarobić ale nie oszukując tylko sprzedając taki zestaw potrzebującym kobietą na bardzo przejrzystych i uczciwych zasadach: zestaw 12tab ARTHROTEC, 1 TAB RU486 SPECJALNĄ ULOTKĘ PRZETŁUMACZONĄ NA JĘZYK POLSKI OPISUJĄCĄ PRZEBIEG KURACJI I ODPOWIADAJĄCĄ NA WSZYSTKIE EWENTUALNE PYTANIA ZWIĄZANE Z KURACJĄ I WSZYSTKIMI MOŻLIWYMI OPCJAMI Z NIĄ ZWIĄZANYMI I NURTUJĄCYMI NAS PYTANIAMI Skuteczność zestawu to 98% TABLETKI SĄ ORYGINALNIE ZAPAKOWANE W BLISTRY I PUDEŁKO Z DŁUGĄ DATĄ WAŻNOŚCI wysyłam tylko: zwykłą przesyłką pobraniową i zawsze z możliwością sprawdzenia zawartości przed zapłatą E-przesyłką pobraniową i zawsze z możliwością sprawdzenia zawartości przed zapłatą (E-przesyła to taka która nie przychodzi na adres domowy tylko na pocztę , poczta wysyła SMS-a do tej osoby że ma przesyłkę do odebrania z urzędu, powoduje że nikt z domowników nie musi wiedzieć o jej przyjściu ani o zawartości) jeśli by do ciebie przyszła przesyłka bez opcji sprawdzenia zawartości to jej nie odbieraj !!! w Holandii RU486 kosztuje 29 euro arthrotec w aptece na receptę 60zł, ja cały zestaw który możesz mieć w domu w ciągu 2 dni bez kombinowania, latania po lekarzach i proszenia się o receptę (nie chcą wypisywać ze względów moralnych)sprzedają za 350zł KOSZT RAZEM Z WYSYŁKĄ TO 350ZŁ Jeśli jesteś zainteresowana to proszę o tel lub SMS-a na nr 518 194 183 odpowiem na wszystkie pytania