Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziurawy trampek.

Jestem nowa na studiach i nie mogę się odnaleźć:(

Polecane posty

Gość Dziurawy trampek.
Za każdym razem się tak narzucać...wiecie jakie to dobijające? Z kolei jakbym nic nie przygotowała,to mu mówili, że jestem mało koleżeńska...Bez sensu :(

Gość Dziurawy trampek.
Proszę o jakieś propozycje rozwiązania problemu, bo to jest już nie do znieniesienia.

Gość ulaaaatrochebrzydula
a w ktorym miescie sie uczysz?

Gość Dziurawy trampek.
zniesienia'

Gość Dziurawy trampek.
Pisłam już, że nie ujawniam takich informacji.

Gość ulaaaatrochebrzydula
rozumiem ze nie cchesz aby ktos z twojej grupy Cie rozpoznal?

Gość Dziurawy trampek.
Należy zachować ostrożność. Inna sprawa, że takie informacje niczego w tym temacie nie zmieniają.

Gość zabciaztrway
maialm kiedys taki sam problem rozwiazalam go w nietypowy sposob co prawda i to nie dawno bo tydzien temu Teraz jestem w towarzyskiej czolowce a rozwiazanie bylo blyskotliwe i zabawne ale skuteczne

Gość Dziurawy trampek.
Zdradź coś więcej :)

Gość Kaśkakkkkkk
Ludzie podświadomie wyczuwają że jesteś niepewną siebie osobą... Martwisz się tym problemem. Tak juz jest że wysyłasz podświadomie sygnały i ludzie to tez podświadomie odczytują. Inaczej można by to nazwać wibracjami. To dlatego pewne siebie osoby mają zawsze pełno znajomych - myślą o sobie dobrze i mają charakterystyczny sposob zachowania, mówienia... Musisz popracować nad pewnością siebie :) i nie staraj się im pod żadnym pozorem przypodobać! To tez jest wazne, czyli popracuj nad samoocena ale jednocześnie się zmieniaj swoich zainteresowań, charakteru -bądź sobą.

Gość zabciaztrway
a w zabawny sposob zostala zorganizowana impreza tematyczna zrobilismy sobie ja w ramach wspolen nauki bylam bardzo niesmiala i otworzylo mnie to na innych po za tym impreza byla doskonala aby wydobyc ze mnie to cos bo byla idealnie dopasowana do sytuacji bylam razem z 17 dziewczynami z grupy na tyn

Gość zabciaztrway
zwlaszcza sam motyw przewodni byl doskonaly

Gość Dziurawy trampek.
Nie staram się nikomu przypodobać. Po prostu rzeczywiście mam problem z poczuciem wartości i dobrze byłoby coś w tym względzie zmienić. Może polecicie jak stać się pewniejsza siebie?

Gość Dziurawy trampek.
To super, że ci się udało pokonać ten problem:) Ja też pewnie bym się przełamała gdybym poprzebywała z nimi więcej. W końcu oni nie tylko się razem uczą, ale i urządzają prywatki.

Gość zabciaztrway
wlasnie to spotkanie mi pomoglo bo to bylo cos w rodzaju centrum pomocy ze tak powiem nie ze impreza z muzyka ale luzna pogawedka z cym mam problem a ze tlo bylo bardzo ciekawe i motyw spotkania jeszcze bardziej mi pomoglo

Gość Dziurawy trampek.
My mieliśmy coś takie w gimnazjum:) Z pewnością fajny pomysł i ciekawe byłoby wziąć w czymś takim udział.

Gość zabciaztrway
powiem ci ze super bylo poszly wszystki niesmiale dziewczyny na to a jaka niespodzianka na mijescu nas czekala

Gość Dziurawy trampek.
Tak w ogóle to żałuję, że musiałam zmienić uczelnię (przeprowadziliśmy się do innego miasta), bo z poprzednią grupą lepiej się dogadywałam.

Gość zabciaztrway
szkoda ze ty nie bylas na czyms takim bo to bylo genialne bardzo mi pomoglo i to w ramach zajec sie odbyla ta pomoc dla niesmialych po wejsciu do budynku czekalo nas ogromne zaskoczenie, nie wiedzialam ze cos takeigo w zyciu przezyje

Gość UEBK
problem tkwi w egoistycznym, głupim i nietolerancyjnym społeczeństwie

Gość oliwinkaaaaa
przełam niesmiałość, sprobuj być "nie sobą" ale chamską osoba ktora wie czego chce. widocznie iinni maja inny charakter niż ty, nie sa tak wrazliwi i dlatego jest jak jest... Rozumiem cie bo ja sama tez nie umiem wejsc do zgranej grupy