Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawka, kawka, kawka

CZY POWINNAM POWIEDZIEĆ MĘŻOWI ILU MIAŁAM PARTNERÓW SEKSUALNYCH

Polecane posty

Aneta90_210 => Z ciebie kurewstwo połączone z głupotą.Gdzież mi tam do ciebie z moim prymitywizmem.

Gość krejzi madafaka
Skoro nie widzisz w tym nic złego, to nie zapomnij każdemu kolejnemu napomknąć: "kochanie, jesteś moim trzydziestym piątym/szóstym/siódmym partnerem, z czego w samym 2011 r. trzecim/czwartym/piątym".

Gość glupkowaty temat
ty masz fiola na punkcie tej 30 stki iles tam :-) oczywiscie, ze powiem jak sie zapyta :-) dziekuje za rade :-) dokladnie tak powiem tylko 3 z przodu mam juz dawno za mna wiesz Kochanie? :-)

krejzi madafaka...kolejny żałosny facet się wypowiada. Jeśli twoje kryterium w doborze odpowiedniej dziewczyny to ilość partnerów to ci szczerze współczuje. Masz ograniczone myślenie. Poza tym to że znajdziesz dziewice nie oznacza tego że będzie ci wierna.

Gość glupkowaty temat
najlepiej dam sobie zrobic tatuaz na doopie z kreseczkami i po kazdym nastepnym kreseczka nowa :-) to nie bedzie pytan :-)

Gość krejzi madafaka
a kto was tam wie - liczników nie macie zamontowanych :) w sumie każdemu możecie mówić: "kochanie, jesteś moim drugim, a ten pierwszy to był dupek i trzy razy gorszy od Ciebie mój miśku" p.s. Opuszczam wasze interesujące grono. W razie potrzeby dalszych wyjaśnień jestem na gg 35798105 :P

Aneta90_210...lepsza dziewica która by mnie zdradzała niz bycie z jakims worem na sperme który tez by mnie zdradzał dlatego mam na was wyjebane 🖐️

**cream**, To powodzenia w szukaniu miłości, a jeszcze mi przypomnij ile Ty masz lat? 30? :D ale ok w końcu zamoczysz, wierzymy w Ciebie :D

**cream**, w poprzednim temacie pisałeś że już straciłeś nadzieję że kogoś znajdziesz, to myślałam że Ci zależy. Jeśli nie to sorry źle Cię zrozumiałam po prostu :)

Gość glupkowaty temat
hihi ale sie nasmialam :-) w koncu zamoczysz :-) madafaka gg nie mam a nawet gdybym miala to po pierwsze wyjasnien nie potrzebuje a po drugie nie mam juz prawie miejsca na doopie od tych tatulazy i chyba nie chcesz byc ostatnia kreseczka :-)

Gość krejzi madafaka
szkoda, bo nagle poczułem ochote zostac tym 3501 :P

w poprzednim topi pisałem ze nie szukam nikogo i ze nie musicie na mnie zwracac uwagi :)

Gość jestem tu inna?
Ja jestem kobietą ale jakoś nie przełknęłabym, gdyby mój facet miał bujną przeszłość w wymiarze seksualnym :S

Gość glupkowaty temat
3501 miejsce zarezerwowane dla kogos szczegolnego :-) i widzisz madafaka jakbym sie uparla to bys mnie przelecial :-)

Gość krejzi madafaka
i jeszcze po porównaniu okazałoby się, że jestem ponadprzeciętny i zostalibyśmy parą :P i musiałbym zweryfikować swoje sądy :)

Gość KATAŻYYNKA
Przeczytałam ten temat jakoś do 6 strony, więcej nie dałam rady. Tyle jadu i złośliwości w większości was w stosunku do autorki. Ja jej wspołczuje.tego ze byla uzależniona, w ktorym momencie napisala , ze zaprzestala kontaktow z rodzina- czyt. od malego różowo w życiu nie miała. Potem narkotyki, uzależnienie, przygodny sex. jak zjawił się ksiecio z bajki to sielanka krótko trwała.Teraz zaczeły sie obwiniania, rozliczanie z grzechów. jeśli dla niego to było takie ważne to mógł to zrobić przed ślubem, wtedy ewentualnie mogliby sie rozejsc.

Gość glupkowaty temat
ja nie porownuje nigdy bo zawsze mialam dobrych kochankow :-) a moze stwierdzilbys madafaka, ze jednak jestem "normalna" wrazliwa kobieta ktora potrafic kochac i byc wierna :-) z jednym minusikiem : dosyc duzy licznik i mucho temperamento :-)

Gość zaden porzadny facet
nie chce kobiety, ktora maia wielu partnerow

Gość do glupkowaty temat
romantyczne kobiety nie maja duzego temperamentu

Gość zwycięska
Ja będę dziewicą do ślubu. Mam 28 lat i za rok ślub, mojemu mówię żeby poczekal, że jest na co. Trzeba szanować sie. Współczuje autorce, ale sama jest sobie winna, teraz trzeba poniesc konsekwencje swoich czynów.

Gość glupkowaty temat
dobra przyznaje sie, ze tak naprawde zaluje wszystkiego :-( w glebi serca zaluje kazdego z ktorym bylam w lozku :-( mysle ze znajdzie sie wsrod nich ten jeden jedyny :-( przegralam zycie :-( "romantyczny kurwiszon" jestem i tyle :-(

Gość glupkowaty temat
myslalam, ze znajdzie sie wsrod nch ten jeden jedyny :-(

Gość klin klinem może?
"Naprodukowalismy juz 7 stron dyskusji i jeszcze nie zauwazylem zeby wpisal sie jakis facet ktory by twierdził ze bogata przeszłosc partnerki mu nie przeszkadza wrecz jest z tego dumny... hmmm? wyjasnisz mi to?" Bo mają życie, w odróżnieniu od tych no-life'ów, co siedzą tutaj :D No bo co facet może robić na babskim forum??? Wszystko to bierze się stąd, że świat się zmienia, a stereotypy wykorzenić trudno. Kiedyś kobiety były zależne od mężczyzn ekonomicznie, więc mężczyźni mogli "wymagać", a jedynym sposobem, żeby się upewnić, biorąc żonę, że nie będzie się wychowywać cudzego potomka, było dziewictwo żony. W czasach finansowej niezależności kobiet, antykoncepcji i genetycznych testów na ojcostwo myślenie starymi kategoriami to atawizm i (tak, tak) zezwierzęcenie ;) Tak samce w stadzie pilnują swoich samic właśnie. Do tego dochodzą kompleksy i hipokryzja. Facet, który NAPRAWDĘ zna swoją wartość, porównań się nie boi. Ale takich można na palcach jednej ręki zliczyć - są na wymarciu i mam wielkie szczęście, że na takiego trafiłam. Na to wszystko nakłada się niesamodzielność w myśleniu i podatność na - nie zawsze sensowny - wpływ społeczny. A co kumple powiedzą, a większość woli dziewice... Chooj, że uzasadnienia brak, ale jak mówił król Julian "a teraz szybko, zanim do nas dotrze, że to bez sensu". Jakoś nikt nie był w stanie odpowiedzieć na pytanie, co to za krzywda dla obecnego partnera, że się przedtem partnerka z drugą świadomą, dorosłą osobą dobrowolnie seksiła. Jakich by zalet charakteru nie miała, to wszystko nieważne, ważne ile członków było :D Jedyny sensowny argument byłby "wiara mi nakazuje trzymać czystość do ślubu i tego wymagam od partnerki". Ktoś sobie wybiera religię i bierze wraz z nią gotowy system wartości - i to jest ok. Ale akurat taki temat się nie pojawił :P Niektórym się w głowie nie mieści, że kobieta może mieć potrzeby seksualne, że jest niezależna i np. woli nie mieć męża niż takiego jak wy tutaj. Że was po prostu nikt poza uległymi kobietami, które pozwalają sobą pomiatać, nie zechce. I jeszcze co do statystyk - statystyki sobie, życie sobie. Pięciu mi się w życiu oświadczyło, każdy świadom mojej rozwiązłości :D Albo sami nienormalni, albo jednak dla nich liczyło się coś więcej niż moje rozległe doświadczenie w sferze erotycznej :D

jak sie wstydzisz to Twoja sprawa jak chcesz to go skłam powiedz że 10 i już :)

Gość glupkowaty temat
20.12 idz podszywie bo ja niczego nie zaluje. dziwnie, ze oswiadczylo mi sie kilku facetow :-) i zadnych przygodnych tylko z ktorymi bylam :-) albo tylko kochanka albo rzeczywiscie w zwiazku :-)

Gość jak ktoś wyżej napisał...
kim jest facet przesiadujący całymi dniami na forum DLA PAŃ (!) i tak zupełnie przypadkowo :D trafiający tylko na topiki o kobietach rozwiązłych? księdzem z misją nawracania? :D czy jednak coś go ciągnie do pań świadomych swojej seksualności, z którymi można nie tylko o TYM porozmawiać, ale i robić wszystko, czego dusza zapragnie? :classic_cool:

Gość ja tez tak uwazam
Ej baby baby co wam sie upierdoliło z tym porownywaniem? ja swoja łozkowa wartosc znam i nie boje sie porownań, zreszta niby z kim mam sie porownywac? z dyskotekowymi podrywaczami? czy z gosmi ktorzy postawia drinka i mysla ze kupili cały swiat? przestańcie...jedynie porownywanie jakie mi sie nasuwa to takie ze nie znizybyl sie to poziomu tych kolesi. "czy jednak coś go ciągnie do pań świadomych swojej seksualności, z którymi można nie tylko o TYM porozmawiać, ale i robić wszystko, czego dusza zapragnie?" oczywiscie ze nas ciagnie do takich, ale tylko do lozka....wziasc to za zone? pokochac? szznowac? NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!

Gość szkoda że autorka znikła
nawet tego nie zauważyliście, zacietrzewione leszcze :O zamiast dyskusji dostała pyskówkę gówniarzy i komenty w stylu "dziwka", normalka :O

Gość jak ktoś wyżej napisał...
A są tacy, którzy biorą te panie za żony. I mają codziennie, na życzenie, to, za co wy musicie zapłacić w burdelu :P