Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawka, kawka, kawka

CZY POWINNAM POWIEDZIEĆ MĘŻOWI ILU MIAŁAM PARTNERÓW SEKSUALNYCH

Polecane posty

temat w chooj ludzie. istnieja powazniejsze problemy na tym swiecie pustaki.

Gość jak ktoś wyżej napisał...
Swoją drogą, interesujące podejście :D Na żonę zatem bierzecie te niewinne, bo: - specjalnie liczycie na to, że będziecie mogli je zdradzać zasłaniając się "o ja biedny misiu, żona mnie nie rozumie i ze mną nie sypia i dlatego muszę mieć kochankę" - macie nadzieję, że te dziewice, co nigdy z nikim, jakimś cudem po ślubie z wami przeistoczą się w namiętne, ogniste, chętne do eksperymentów kochanki, które uwielbiają seks 5 razy dziennie? Jeśli to ostatnie, to cóż, ale jesteście głupsi niż ustawa przewiduje :D Dlaczego 20-paroletnia kobieta jest dziewicą? Bo jest praktykującą katoliczką, o.k., szanuję. Ale jeśli nie, to znaczy tylko, że nikt jej do tej pory nie chciał z powodu jakiegoś defektu psychicznego bądź fizycznego, albo po prostu ma zerowe libido i po ślubie albo będzie się zmuszać do współżycia z wami, albo spełni swoje marzenie rodząc dziecko i odsunie was od łoża na wieki wieków amen

Gość cfvgvghbh
GóWNO PRAWDA !!!!!!!!! rzygać się chce jak takie coś czytam - ''przeszłość się nie liczy'' ble ble sraty taty itd. nasza przeszłość też o nas świadczy! - nie ma że coś się nie liczy itd. bo wszystko się liczy, przeszłość może dużo mówi o człowieku i dzięki niej (i dzięki jego podejściu do określonych spraw) można czasami przewidzieć przyszłe reakcje/zachowania partnera w niektórych sytuacjach masz prawo nie mówić, ALE normalne że on wtedy zacznie domyślać się że coś ukrywasz itd.

Gość dobreeeeeeeeeee
haha :D niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego zawsze te ''wielce wyzwolone'' przy każdej lepszej okazji wstydzą się lub nie chcą przyznać się do tego ile miały w łóżku - zwłaszcza przy swoim facecie? :D a jednak -głupio i wstyd, co?

"Zdaje sobie sprawe że nie dojdziemy do porozumienia gdyż kobiety bedą brały strone autorki wątku" o w życiu, ja się z czymś takim nie zamierzam identyfikować, to by mnie obrażało :o "Reminka, nie znam Tych badań ale pewnie były prowadzone wiele lat temu, priorytety społeczeństwa się zmieniają." no tak, pewnie dlatego młodzi doktoranci przedstawiają je na zajęciach :D

Gość chyba nigdy sie nie ozenie
zawsze mozna trafic na jakas zakamuflowana kurwe ;o

Gość Kawka, kawka, kawka
Powiedział, że chce rozwodu :(

Gość jak to nagle rozwod
no jak to? nagle rozwodu chce?

Gość serio czy
to podszyw????????????

Gość Kawka, kawka, kawka
Powiedział, że przestał mi ufać i ten związek już nie ma sensu, że nie byłam z nim szczera i ukrywając fakty oszukiwalam go... :( Jestem zalamana.

Gość przyznałąś sie
ilu mialas kochanków?

Gość HDTV CCTV
Pewnie podszyw Mimo ze Ja bylam dobrze prowadzaca sie dziewczyna, Nie potepiam tej co miala 8 facetow, bywa

Gość fdgrypruyptiu
Remika: Jacy doktoranci ? Na jakich zajęciach ? Czyżbyś studiowała na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu XD XD XD XD XD

Gość fdgrypruyptiu
albo w Wyższej Szkole Kultury Społecznej i Medialnej xD XD XD

"Remika: Jacy doktoranci ? Na jakich zajęciach ? Czyżbyś studiowała na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu XD XD XD XD XD" uważasz się za inteligentną. a nie potrafisz nawet skopiować mojego nicka, żenujące :o na Uniwersytecie Warszawskim, dziecino. zresztą podejrzewam, że na te same badania powołują się asystenci na wielu uczelniach. zresztą - twoim zdaniem priorytety ludzkie się zmieniają. więc skoro badania powiedzmy sprzed 20 lat wykazują. że ludzie chcą być piękni, bogaci i mieć władzę, to zapewne teraz zaszła rewolucja społeczna i pragną być brzydcy, biedni oraz uciskani :D

Nie dziwię się mężowi autorki, że coś mu nie pasuje. Wiem z własnej autopsji, że chodzi o kłamstwo, niedomówienie, a nie liczbę partnerów seksualnych. Ja niedawno dowiedziałam się, że mój kochany chłopak, który miał mieć tylko jedną dziewczynę, w rzeczywistości zaliczył więcej. I to miał wpadki typu, seks po pijaku na imprezie, zdrada byłej dziewczyny. Jakby mi powiedział na początku - a rozmawialiśmy o tym - to bym to jakoś przełknęła, ale nie chciał siebie przedstawiać w złym świetle. Teraz po kilku latach dowiedziałam się o jego przeszłości, o tym że mnie też zdradził jeszcze na początku związku i czuję się z tym fatalnie. To poczucie, że zostało się oszukanym, że tyle lat żyło się w świecie ułudy - nikomu tego nie życzę. Autorce radziłabym albo dobrze skłamać - żeby nie ranić męża - albo w ostateczności powiedzieć prawdę i czekać na jego decyzję. Chociaż wtedy już nic nie będzie takie samo....

Gość fdgftuhytfuy
Reminka, dziecko drogie, Twój nick pisałam z pamięci, zresztą jak można go zapamiętać skoro kompletnie nic nie znaczy i nie ma takiego słowa w języku polskim ? Dopierdalasz się do rzeczy nieistotnych ;] "na Uniwersytecie Warszawskim, dziecino. zresztą podejrzewam, że na te same badania powołują się asystenci na wielu uczelniach." Ale jakie badania ? Przez kogo przeprowadzone ? W jakim kraju i roku ? Studiujesz może teologię, etykę katolicką albo katolicką naukę społeczną ? ;] "zresztą - twoim zdaniem priorytety ludzkie się zmieniają.(...) Tak, badania sprzed rewolucji seksualnej na temat preferowania przez mężczyzn dziewictwa nie mają teraz żadnej wartości. Tak samo jak badania z całkiem innego, azjatyckiego kręgu kulturowego.

ano, pocieszaj się dziewojo, że badania pewnie stare i że mężczyźni preferują zużyte kobiety. tylko to ci obecnie zostało :classic_cool:🖐️

a studia niestety skończyłam już dawno i nie był to kierunek humanistyczny. na psychologii byłam tylko jakiś czas wolnym słuchaczem i uważam ją za chujowy kierunek. ale ty zdaje się wyznajesz psychologiczne trendy, więc podałam wyniki badań. wśród pozostałych kryteriów dla idealnej kandydatki pamiętam jeszcze stosunek obwod talii do bioder w proporcji 0,7, gładką skórę, błyszczące włosy etc. [czesc)

Gość powinnaś powiedzieć koniecznie
bo mąż planuje założyć nowy śliczny dom publiczny, nazywany agencja towarzyską i ewentualnie możesz być w zależności od ilości bolców w dupie, burdelmamą, albo szeregową prostytuką.

Gość Zielona Ksiezniczka
No faktycznie przykra sprawa... szkoda ze nie powiedzieliscie sobie calej prawdy przed slubem. Z jednej strony jest mi Ciebie bardzo zal bo ewidentnie zalezy Ci na mezu, i on powinien trwac przy Twoim boku... a z drugiej strony sama nie wiem, co bym zrobila gdybym sie dowiedziala po slubie ze moj maz mial 10+ partnerek. Poczulabym sie bardzo oszukana...

Gość psioochmistrz
www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl www.psiocha.pl.tl

Gość klin klinem może?
"Skończ z tymi pretensjami żałosna k**wo. Facet musi więcej zarabiać, musi podrywać, być pewny siebie, zapewnić bezpieczeństwo finansowe i fizyczne, być wysoki, i nie może masy rzeczy, bo będzie uznany za niemęskiego. " Niu, niu, tylko zakompleksieni faceci MUSZĄ powyższe. Reszta nie musi, bo czuje się dobrze ze swoim jestestwem. :)

Gość lkgoryoitpy
Reminka, nadal złośliwości i żadnych konkretów, więc powtarzam pytania : Jakie to badania ? Przez kogo przeprowadzone i kiedy ? Nie zasługujesz na miano kobiety skoro o inny kobietach wypowiadasz się "zużyte", kobieta to nie bateria, kobieta nie jest rzeczą, trochę szacunku. Każdy człowiek ma prawo w życiu pobłądzić tak jak autorka tego topicu, ale akurat pretensje od kogoś kto ją z tego bagna sam wyciągał są nieuzasadnione. Wiedział z kim się wiązał.

Gość lkgoryoitpy
Widać że studia na nic się zdały bo nie nauczyłaś się na nich podstawowych rzeczy: kultury osobistej i szacunku do innych ludzi.

Gość Kawka, kawka, kawka
Miałam wielu i dlatego milczę.

@lkgoryoitpy Dobry zwyczaj wymagałby wpierw udowodnienia swoich tez przed przedstawieniem przed zażądaniem tegoż od interlokutora. No dalejpokaż mi te badania podług, których zainteresowanie mężczyzny kobietą rośnie proporcjonalnie do jej doświadczenia seksualnego. Oczywiście w kontekście związku , a nie jednorazowej wyjenki. Dawaj, dawaj, bo póki co, zdaje się, ani jeden taki kaskader się nie zdarzył. A co do uzasadnienia powszechności mojego punktu widzenia... Strona 19 - polecam się zapoznać uzależnione od listów apostolskich współczesnych szamanów bladzie: http://www.ptt-terapia.pl/przeglad/6-7/Edyta_Lopacka,Anita_Machaj.pdf Prócz badań polskich m,acie podane korespondujące badania zagramaniczne. Enjoy.

Dla niekumatych bab (zanim zaczną szczekać) instrukcja: 1) Skopiować całość linku 2) Wkleić w pasek adresu 3) w pasku adresu podanego linku usunąć spację przed "lopacka "i spację po "lopacka" i zatwierdzić enterem 4) przeczytać, wbić do głowy once & for all

o, dzięki za wsparcie merytoryczne :classic_cool:🖐️ tylko czy one dobrną do 19. strony? :D