Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawka, kawka, kawka

CZY POWINNAM POWIEDZIEĆ MĘŻOWI ILU MIAŁAM PARTNERÓW SEKSUALNYCH

Polecane posty

Gość gość
Twoj maz zachowuje sie zenujaco. Wlasnie udowadnia ze nie liczysz sie dla niego jako czlowiek tylko jaki seks uprawialas za mlodu. To w ogole jest prywatna sprawa i nimt nikogo nke ma prawa pytac o liczne partnerow. Ja natychmiast koncze znajomosc jesli takie pytanie pada. SwiadcY o tym Ze facet jest glupim gnojem

Gość gość
Haha najlepsze te co pisza ze byly dzieeicami a teraz maja meza i super. Dupa tam wspolczuje bo zycie jest yak roznorodne. Wspolczuje tum laskom ktore spaly tylko z jednym. To nudne i monotonne. Dajcie spokoj. Maz was sie ekrotne znudzi i tylko kolejnosc sie odwroci. Ludzie nie sa monigamicznie

Gość gość
Ja sie za mlodu p******ilam ile wlezie i nie zaluje. Dzis tez sie zreszta pieedole ide wlezie tylko ze z mezulkiem.

Gość gość
Facet ma to w d***e w gruncie rzeczy ilu. To egoisci. Ego go boli. Chce jedynie uslyszec ze 4. Ja zawsze mowie tym.debilom.co chca uslyszec. Ze mialam.czterech. A mialam minimum 34 buhahaha. Faceci to frajerzy

Gość gość
Wiadomo ze laski zawsze mowia ze mialy kilku W faktycznie maja od kilkunastu do ok 30

Gość gość
Twoj maz jest nic niewartym gnojem. Kocha swoje ego bardziej niz Ciebie.