Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

junak20

moge sie wyzalic?

Polecane posty

jestem chlopakiem. zakochalem sie na smierc w dziewczynie ktora juz kogos ma ale go nie kocha jest z nim bo sie przyzwyczaila wie co do niej czuje ale nie wiem co mam robic zeby ja do siebie przekonac pomocy nie wiedzialem gdzie wstawic ten temat pomozcie

Gość DanaScully
He,he.. przyzwyczaić to się można do swojego chłopa po 20 latach małżeństwa.... a i to możliwy jest odwyk.

kompletnie nie wiem co robic ale tak bardzo ja kocham pomocy

Gość niewzruszony01
zaimponuj jej i niech sie zapomni na chwile bedzie wtedy miala co wspominac jakiws mile chwile z toba. a tak szczerze to po prostu jestes ten slabszy w lozku lub z kasa skoro nie wiesz o co chodzi i ciagle jest z nim a ciebie po prostu splawia a ty nie kumasz aluzji

Gość niewzruszony01
nie powiedzialem ze leci ale kasa sie zawsze liczy. to jest tak, ze jak lasce zawirujesz w glowie to sie nie zastanawia ( no chyba ze ma jakies powazne zobowiazania) i idzie za toba. a jak masz takie watpliwosci i sytuacje o ktorej piszesz to gdzies dajesz plame. pomysl gdzie i to skompresuj chociaz na chwile- potem samo pojdzie

Gość niewzruszony01
ten jest lepszy kto wiecej cwiczy:) i nie martw sie nie umrzesz od milosci do niej wiec sie trzymaj

Gość niewzruszony01
zastanowiles sie gdzie? wiesz juz? to powiedz:)

Gość niewzruszony01
aaa i brak kasy mozesz zrekompensowac i dlatego mowi sie ze kasa nie jest najwaznieszja ale to wymaga troche fantazji i dyscypliny

Gość niewzruszony01
no musisz zlapac dystans i sie opanowac- zazwyczaj jest tak ze nadgorliwosc niepoplaca i jak za bardzo cos chcesz to mozesz zchanic watek- kiedys w jakims filmie ktos podal przyklad: jak plyniesz lodka i wieje silny wiatr to musisz poluzowac liny zeby plynac szybciej , inaczej sie zatopisz

Gość niewzruszony01
kiedy bedziesz z nia sam i zaczniesz swirowac wkrec sobie taki scenario: ze ta laska na ktorej ci teraz zalezy to tylko kumpela i ze ona ma kolezanke ktora chcesz wyrwac a ona jest tylko srodkiem do celu. ale jak to w zyciu zeby wyrwac laske to musisz tez zrobic dobre wrazenie na jej najlepszej kumpeli wiec rob. ale zalozenie to ze chcesz zrobic tylko dobre wrazenie. rozumiesz? w ten sposob mozesz lekko sobie odpuscic i moze pomoze ci swirowac- musisz sie tylko wkrecic w taka akcje i wtedy jako osoba trzecia mozesz swobodnie gadac na czym jej zalezy. nigdy nie zaczynaj zdania ods dlaczego- bo wtedy poleci miod boi nie bedzie szczera. pytraj romawiaj i przede wszytkim sluchaj i wtedy wyciagaj wnioski to znajdziesz odpowiedz swoje pytanie czemu cie zbywa

Gość niewzruszony01
teraz byla pomoc. to wyzej to wstep

Gość niewzruszony01
pomoze ci nie swirowac* - mialo byc w tekscie wyzej

Gość czaczaturian
a skad wiesz, ze ona jest z przyzwyczajenia ze swoim obecnym partnerem?

Właśnie dlatego kobiety wolą mężczyzn od chłopców. Dojrzały facet zawsze wie co zrobić, a chłopiec szuka porad na portalu pełnym onanistów :-)

Gość anka123112333
jak chcesz pogadac anonimowo z ludzmi to polecam gochat.in