Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gaaalaxyy

Szukam dziewczyny Śląsk

Polecane posty

Gość Gaaalaxyy

Mam 25 lat, 188cm, ciemny szatyn i piwne oczy, waga 82kg.Szukam jakiejś miłej i fajnej dziewczyny z Śląska, nie interesuje mnie seks i zaliczenie na pierwszej randce.Szukam dziewczyny która będzie mieć to coś w sobie co mnie przyciągnie.Jestem po trzech wypalonych związkach z których jeden trwał 5 lat.Jeśli czujesz się samotna i chciałabyś mnie poznać napisz do mnie i porozmawiamy.

Gość Blondiiiiiiiiiiiiiii
Najpierw poka fotke..

Gość Gaaalaxyy
Śląsk Górny a Tobie a gość powyżej to nie ja tylko jakiś desperat lub prawiczek :O

Gość Gaaalaxyy
Dzięki :) mam nadzieję że znajdę tutaj normalną dziewczynę bo w realnym świecie trafiam na furiatki, wariatki itp :)

Gość Gaaalaxyy
Poszukam lepszej niz ty

Gość dgfgdfgdfgdfgfd
Autorze, w necie mozna latwiej trafic na "furiatke, wariatke" niz w realu, czasem nawet na mezatke, ktora ma sporo za uszami, meza Araba na koncie, badz dzieci i sie niby "rozwodzi"... Dla kazdego cos milego. Jesli lubisz przygody, to poszukiwanie dziewczyny przez net jest dla Ciebie :)

Gość ,..,..,..,..,
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Cos w tym jest, takze uwazaj na ludzi poznanych na necie.

Gość krzys90
witam. Szukam kobiety do zwiazku stalego. Mam 23 lata, ciemny blondyn, 82kg 180cm wzrostu :P i zaczalem szukac dzieczyny po nie milym zdarzeniu jakie mnie spotkalo pol roku temu...Jestem mily, prace mam dobrze ulozony ;p Zapraszam jakies mile i ladne Panie do kontaktu ze mna pogadamy zdjecia wysle bez problemu :) Nie jestem zadnym "gnojkiem" ktoremu zalezy tylko na jednym czy tez nie szukam laski na2miesiace jak wiekszosc facetow... :/ Zapraszam :-)

Gość krzys90
Ruda Slaska :)

Gość krzys90
nie rozumiem. Napisz na maila kysiu1990@gmail.com to Ci napisze gg :-) Jesli bys chciala pogadac ;p