Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgosia13

prezent komunijny

Polecane posty

Gość malgosia13

witam! mam w rodzinie komunie, a mianowicie komunie synka mojej siostry. mam 18 lat, mój chłopak jest ode mnie rok starszy. zostaliśmy zaproszeni na nią wspólnie. zastanawiamy się nad prezentem. nie chcemy dawać koperty.. bo po pierwsze nie wiemy ile w nią włożyć, a po drugie moim zdaniem lepiej byłoby gdyby chłopak dostał coś innego, a nie tylko pieniądze. Budżet jaki możemy przeznaczyć właściwie nie jest mocno okrojony, ale nie chcemy tez wydawać multum. tak wiec telefony komorkowe, laptopy i rowery odpadaja. macie jakieś propozycje?

Gość ja poradzę
Możesz kupić prezent typu: rolki,deskorolka,hulajnoga,radiomagnetofon,i każdy prezent w granicach 100-150 zł

Gość Agata781
Rolki.Wiem z własnego doświadczenia że to udany prezent:)

Gość dziewczyna1234567890000
ja tez pamietam ze przed moja komunia moj tata byl za granica i kupil mi rolki. to nie byl prezent komunijny ale akurat dwa dni przed nia wrocil i to bylo najlepsze co dostałam w tamtym czasie

Gość malgosia13
problem w tym, że chłopczyk już ma rolki..;/ tez o tym wcześniej myślałam..

Jakiś sprzęt sportowy, albo np duży plecak zawsze sie przyda. Na pewno dzieciak będzie jeździł na wycieczki.

albo namiot, basen taki dmuchany,

Gość malgosia13
myślałam o tym żeby mu kupić kolorowe mazaki i przewiązać kolorową wstążką :)

Gość malgosia13
ta wyżej to podszyw..

Gość pipencja atak
ja miałam to samo w zeszłym roku, kupiłam swojemu album o papieżu - tak żeby pamiętał

licze ze to podszyw o tych mazakach.idz do jakiegos sklepu z zabawkami i napewno cos ci doradza. teraz jest tyle bajerow ze szok. albo kup mu mp3 czy mp4

Gość pipencja atak
ogólnio co to za moda żeby małolatom laptopy, komórki i inne drogie sprzęty kupować?

Gość malgosia13
też czasami się dziwię, ale niestety te laptopy komórki to wymysły albo chciwych rodziców, allbo wymyślnych i zamożnych chrzestnych..

U mnie w rodzinie nie kupuje sie na komunię laptopów i komórek bo są tak powszechne że każde dziecko ma już wcześniej.

Gość gość
My się zdecydowaliśmy w tamtym roku na wspólny prezent z babcią i kupiliśmy pianino elektroniczne Casio. Jasio oszalał z radości prawdę mówiąc i wolny czas spędza ucząc się grać nowych piosenek. Też nie wiedzieliśmy co kupić, bo teraz tego wszystkiego tyle, że trudno sie zdecydować. Trzymam kciuki za trafne decyzje.

Gość Nanna1234
Hej, a jaki model wybraliście, bo my też się nad tym zastanawiamy, a nie bardzo się znamy?

Gość gość
My akurat zastanawialiśmy się nad dwoma modelami Casio wk1500 i 1800, ale finalnie kupiliśmy wk1500 moim zupełni wystarczające klawisze na początek :)

Gość lennicka
wow super że już od najmłodszych lat wspieracie talenty swoich dzieci, dzisiaj maluch grający na pianinie to naprawdę skarb, bo kto by nie chciał mieć następcy Mozarta w domu  A czy dzieciaki już dobrze grają, chodzą do szkół muzycznych czy na dodatkowe lekcja grania że zdecydowaliście się na zakup takich nietypowych prezentów komunijnych?