Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna..

Pytanie do Chłopaków/Panów, ogólnie do płci męskiej.

Polecane posty

Gość Dziewczyna..

Powiedźcie proszę.... dybyście, kiedyś przez niezdycydowanie odrzucili swoją bratnią dusze... ideał kobiecy.... piękną... inteligentną mądra.... to jakbyście sie zachowali, gdymyscie ją nagle spotkali...jeszcze piękniejsza... uśmiechniętą... zadbaną...

Gość Dziewczyna..
Bardzo proszę o odpowiedź... będę bardzo bardzo wdzięczna... najbardziej mnie interesuje, czy obudziły by się w Was wspomnienia? Czy mielibyscie odwagę ją gdzieś zaprosić?

Gość OneTwo
To z Harlequina skopiowałaś ?

Gość bezrobotnyzzadupia
faceci nie sa niezdecydowani albo chca albo nie niezdecydowanie jest tylko u was

Gość hggfd
czy obudziły by się w Was wspomnienia? Czy mielibyscie odwagę ją gdzieś zaprosić? to chyba zalezy od faceta . Jeden by miał odwage inny nie

Gość bezrobotnyzzadupia
przedewszystkim u faceta nie ma opcji ze "niewie co czuje"

Gość Dziewczyna..
Powiem Wam tak.... on wie co czuje.... problem jest troszke bardziej skomplikowany.... Ona nie wiedziala co czuje.... Zranila go...a pozniej on sie uniósł meską dumą i ją odrzucił...

Gość Metalucifer
i dobrze zrobił. dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi. po co sobie głowę zawracac niezdecydowaną kobietą. a jeszcze jak w międzyczasie kogoś fajnego poznał...

Gość Tec
i dobrze zrobil 🖐️

Gość Dziewczyna..
Dobrze zrobil...moze i tak.... tylko chodzi o to...ze ona byla ofiarą gwaltu.... i sie bala bliskosci... bala sie tez mu o tym powiedziec.... on przestal rozumiec co sie dzieje.... walczyl... ale ona coraz bardziej sie oddalala... robila wszystko by odszedl.. Teraz gdy problem jest przepracowany.... ona zrozumiala...ze to byl wlasnie On... Ona wie, ze od tamtej pory on z nikim nie nawiązał bliższej relacji.... wie, ze nadal cos do niej czuje....

Gość bajerancik
cześć :) jeśli ktoś ma problem z uwodzeniem, nie potrafi sobie znaleźć partnera/partnerki to polecam kursy uwodzenia z Wyższej Szkoły Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Skorzystałem z ich oferty, bo już nie mogłem znieść mojej samotności. Zawsze byłem zakompleksiony i to przeszkadzało w nawiązywaniu normalnych relacji z kobietami. Uważam, że naprawdę warto skorzystać, mi pomogli bardzo www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Gość Metalucifer
pogmatwana sprawa,ale jak facet jest z tych co lubi a się umartwiac - a wierzaj mi jest ich sporo - to pewnie będzie tkwił w układzie

Gość Dziewczyna..
na tych kursach.... wszystko kreci sie wokol zaliczania... nie ma tam serca.

Gość bezrobotnyzzadupia
dziwczyno sytuacja jest prosta facet chce albo niechce skoro go odrzucilas to nalezy ci sie teraz zalowac i cierpiec bo to twoja wina i to kara za twoja glupiote

Gość Dziewczyna..
Wiecie pisanie ze facet chce albo niechce jest przesadą... Istnieje jeszcze coś takiego jak zagubienie. I o to nie trudno po pewnych sytuacjach

Gość bezrobotnyzzadupia
NO WLASNIE NIE!!! to wy baby tak macie facet zawsze wie czy cos go do niej ciagnie czy nie i chce albo niechce nie ma u nas posredniego rozpizdziaju jak u was

Gość Dziewczyna..
Nie zgadzam sie z tym :) Mysle ze to takie szyfladkowanie, i dzielenie na 2 kolory bialy i czarny :) A w brew Pozorom mezczyzni widzą ich wiecej niż 2 :)

Gość bezrobotnyzzadupia
ja pierdole zadne szufladkowanie ja nigdy nie czulem takiego "zagubienia" ani zaden facet ktorego znam u nas niezdecydowanie moze byc najwyzej logicznie uargumentowane np "fajna jest ale sie nie myje wcale wiec niewiem" a z tekstow typu "kocham go ale niewiem czy bardziej jak brata czy kochanka" lub "niwiem czy to przyjazn czy milosc" to sie nabijamy bo dla nas jest to zalosne

Gość krejzi madafaka
Skoro raz dałaś mu do zrozumienia, żeby spadał, to za drugim razem ruch należy do Ciebie. Proste. A walczyć zawsze warto.

Gość Dziewczyna..
Krejzi, dziękuję za odpowiedź mój przyjaciel powiedział mi to samo. Na dodatek ON, nie tak dawno dawal sygnaly.... ze chce nawiązać kontakt, ale to był czas gdy zmarłą moja mama, i nie bardzo miałam na to głowę.. %

Gość bezrobotnyzzadupia
to ja ci powiem tak : albo zrezygnowal - wtedy dupa zimna przegralas albo wstrzymal - wtedy wystarczy ze mu zaczniesz dawac BARDZO KONKRETNE stgnaly a najlepiej prawie wprost powiedz

Gość Dziewczyna..
Myślałam tez o napisaniu takie prawdziwego listu. Ale chyba jednak się z nim po prostu spotkam :)