Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PIT_2011

Dziewczyny, co wolicie?

Polecane posty

Delikatne długie lizanie z językiem powoli zagłębiającym się w coraz bardziej wilgotną szparkę, czy szybki język i szybkie palce na rozgrzanej muszelce?

sosssssss gowno prawda! PIT_2011 ani to ani to....samo to jest jak sos bez glownego dania

Fev, Miałem na myśli to, jako element przed głównym daniem lub jako sos do głównego dania. Nigdy zamiast :-) Samo główne danie także bez tych dodatków nie jest aż tak finezyjne.

Gość Młodszy
ja lubię lizać długo i namiętnie kontrolując dozę emocji u kobiety :)

znam tysiac innych dodatkow zamiast monotonnego lizania cipy...moze inaczej....wszelkiego rodzaju mixy sa ciekawsze....o! lece suszyc glowe....chce mi sie na zakupy...:).. brakuje mi bielizny i butow...

Gość edsfgsdgdsf
"znam tysiac innych dodatkow zamiast monotonnego lizania cipy" Gadasz tak, bo pewnie twój pedalski facet się brzydzi cipki. Każda normalna kobieta uwielbia minetkę.

Gość Powiem tak.
Ja lubię na początku wolniej, a potem przed orgazmem szybciej.

Fev, Oczywiście, jest nawet 1001 sposobów :-) Zapytałem akurat o ten i tyle :-) Wracając do tematyki kulinarnej, to moje najprzyjemniejsze doświadczenia wiążą się właśnie z tymi wszystkimi przystawkami i dodatkami, które sprawiają, że danie główne, to już tylko ukoronowanie takiej uczty :-) ...a na deser po, zawsze trochę dodatkowych pieszczot... Dobrych zakupów :-) Bielizna i buty - bardzo ważne, poczucie szczęścia w sobotę - bezcenne :-)

PIT_2011 zebys wiedzial:D lece bo mi w koln i obernhausen sklepy pozamykaja :D:D:D

Fev, o Mediolanie nie zapomnij :-) Bielizna i buty z Mediolanu - bezcenne podwójnie :-)

PIT_2011 ja tu mieszkam...w koln..:D... no to pa 👄

...a ja na piaskach Mazowsza :-) Nic nie stoi na przeszkodzie żeby i od Ciebie i ode mnie wpaść do Mediolanu :-) Przynajmniej kosmetyki tam tańsze niż w Polsce (a o niemieckich cenach niewiele wiem). Napisz jak poszło na "polowaniu" :-) (otyleoile@wp.pl)