Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinka_24

Moja córcia i ja szukamy innej mamy z dzieckiem na urlop;]

Polecane posty

Witajcie, mam 28 lat jestem z Wrocławia i jestem mamą 9 miesięcznej dziewczynki:), planuję wyjechać na urlop ok 7 dni nie wiem jeszcze gdzie...ale marzy mi się agroturystyka gdzieś na wsi z sadem i drzewkami owocowymi spokojem i słońcem:), poszukuję mamy która również miała by chęć na taki wyjazd, nie jesteśmy zmotoryzowane, więc albo pkp a może potencjalna mamuśka miała by autko?:)Jeśli chodzi o termin wyjazdu może sierpień?...?Zainteresowane mamy proszę o kontakt. Pozdrawiam Paula

Gość bezrobotnyzzadupia
jakbys byla z zadupia to by ci sie odechcialo gownianej agroturystyki

A co jeśli trafisz na jakąś nawiedzoną mamuśkę, która swoją nadopiekuńczością i wiedzeniem wszystkiego najlepiej zepsuje Ci urlop?

Całkiem możliwe ale z ''zadupia'' nie jestem tak więc mam chęć właśnie tam pojechać:)

Gość sssssssssssssdww
ruslan a fajny jestes:P

Zaje...fajna , mam nadzieję, że na taką mamuśkę nie trafię, wiesz sama jestem matka i troszkę czasem przesadzam, ale bez przesady:)

W ogóle nie rozumiem po co Ci ta druga mamusia :o Sto razy wolałabym jechać sama z dzieckiem niż z nieznajomą osobą.

Gość a ja myślę, że fajny pomysł
i mam nadzieję, że się z rusłanem dogadali :):) albo z jakąś drugą fajną mamuśką :) Ludzie, nie bądźmy tacy zamknięci i wyalienowani. :O

Gość a ja myślę, że fajny pomysł
A tak w ogóle to też jestem z Wrocławia :D tylko nie jestem jeszcze mamą.

Pytasz dlaczego..a dlatego, bo jak by nie było razniej we dwie (plus dzieciaki), mało tego można poznać fajną osobę, pogadać, pożrtować wyluzować a kto wie co z tej znajomości wyniknie może jakaś fajna przyjażń?.

Kochana może my się zgadamy? :) jestem mamusią 2 łobuziaków (dziełuska i chłoposek) i też chętnie bym się wybrała bez męża gdzieś :D:D

Nie wiem dokładnie ogólnie odpocząć. Nie interesuje mnie tylko morze ;) bo już znam je jak własną kieszeń. Z Agroturystyką dobry pomysł :)

Z urlopem nie będzie problemu z zadnym terminem bo pracuje u męża ;) jak nie zrobie kilka dni obiadków , nie wypiore gaci etc. to się w końcu skodzi :D