Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie.........

LG GT540 swift

Polecane posty

czy warto kupic ten telefon za 400zł oczywiscie nowy?

no nikt go nie ma?

Gość kto co woli..........
ja bym nie kupił, no chyba ze smsow nie piszesz to od biedy

no właśnie też tak myślę że do smsów byłby niebardzo, bo to dotykówka.. ale ma troche tych funkcji i ten system android.. no nie wiem sama;/.

Nie dosyc ze dotykowy , to ekran w technologi oporowej. czyli ekran malo precyzyjny. A ekrany w technologi pojemnościowej niby czulsze ale podobno w zimie na mrozie sa nie do użytku :D

ooo tego nie wiedzialam, dzięki:)

a mógłbyś cos polecic tak do 400 zł z wi-fi no i z jakims systemem operacyjnym?

ciężko coś znaleźć

Gość W tej cenie z systemem
To nic mi nie przychodzi do glowy jezeli chodzi o nowe telefony. Moze napisz jakies propozycje to pomyslimy ;)

Gość W tej cenie z systemem
Jak chcesz czegos z systemem to znaczy ze chcesz jakies programy instalowac. Jakiego typu? Jakies nawigacje?

chcialabym co tak jak to LG z androidem, nokie chyba maja symbiana tak? kurde ja sie na tym w ogóle nie znam..

Gość zobaczymy
osobiscie mam kilka ale do neta kupiłem za 50 Zł sobie uzywany HTC WARIO 3000 ma ekran dotykowy i wysuwaną klawiaturę system WM 6 PROCESOR podkęcilem do 280 MHz smiga jak trzeba ,aparat 1,3 MPx ,karte pamieci a wifi bez problemu chodzi wszędzie bateria 4dni jego wadą jest to ze jest cięzki ok 167 gr ma tez irde ,blutu ,normalny mikrokomputer filmy chodzą bez problemu a ja ci radzę jezeli z wifi to ekran min 3" i 262000 rozdzielczosc i nie dotykowy lepiej z klawiaturą !!!!!!!

Do wyboru masz telefony z systemami takimi jak - Symbian ( wersja dla telefonów dotykowych i niedotykowych) Moim zdaniem najbardzioej przyjazny i najmniej pradożerny. Ale mało modny teraz , co nie znaczy że zły :classic_cool: - Windows Mobile 6.1 6.5 , dużo fajnych programików, najlepsze nawigacje , ale jako telefon kiepsko sie sprawdza, bardzoej jako zabawka - Android, ostatnio modny, ale lubiacy pobierac dane z internetu bez pytania, jezeli to ma byc telefon z androidem to musi byc android w wersji miniumum 2.2 Inaczej bym nie brał. - bada OS , taki system operacyjny firmy samsung, najbardziej przyjazny ale mało programików przydatnych.

Gość zobaczymy
nokia E65 niedroga wys-16M syst- symbian cena do 250zł aparat 2 mpx ,wifi ,klawiatura

eeee, E65 to nie. To jest zabytek, Strasznie wolny procesor, zabytkowa odmiana symbiana. Za 400 zł to mozna kupic uzywaną ale zadbana Nokię e71 :classic_cool:

Gość zastanawiam się..........
dzięki za odpowiedź:) zastanawiam się nad tym HTC WARIO 3000 ale skąd go wytzrasnołeś;) nie moge go znależć na allegro :D